spacer
spacer
spacer
spacer
spacerHomeProgramBali

From zero to hero – de duiktijd van je leven op Bali

Een paar maanden vrij en wil je eens wat anders? Duik dan eens in het “From Zero to Hero” programma van Joe’s Gone Diving op Bali. Met dit duikprogramma leiden we je in slechts twee maanden op van beginnende duiker tot aan PADI Divemaster. En waar kun je dit beter doen dan op Bali? Een van de beste duiklocaties op de wereld, met fantastische plekken om te surfen, mooie stranden en veel cultuur. De beste ingrediënten om je de tijd van je leven te bezorgen. Eenmaal je brevet op zak, kun je wereldwijd gaan werken, groepen duikers begeleiden, Discover Scuba programma's uitvoeren en natuurlijk PADI Instructeurs assisteren met het lesgeven.

Je duikprogramma op Bali – een voorproefje

Het uiteindelijke programma zal afhankelijk zijn van je duikervaring en aangepast worden aan jouw behoeften. Maar als je nog helemaal een beginner bent, dan begin je met het PADI Open Water brevet, gevolgd door het PADI Advanced en EFR & PADI Rescue brevet. Vervolgens zul je volop duiken maken voordat je aan je PADI Divemaster begint. De PADI cursussen worden door onze ervaren PADI Instructeurs gegeven die meerdere talen spreken, waaronder Nederlands. Je zult veel tijd besteden aan het perfectioneren van je duikvaardigheden om ze naar een professioneel niveau te brengen. En om te zorgen dat je goed inzicht krijgt in het reilen en zeilen van een duikschool, krijg je de mogelijkheid om volledig mee te draaien. Een perfecte manier om ervaring op te doen en uit te vinden wat je leuk vindt.

Bij al onze zero to hero duikpakketten krijg je standaard extra PADI Specialties

Je hebt de keuze uit ons reguliere en premium duikpakket. Met onze reguliere optie volg je alle PADI cursussen plus twee waardevolle PADI Specialties: PADI Peak Performance Buoyancy en PADI Enriched Air (Nitrox). Het premium pakket is het ultieme cursuspakket met vijf PADI Specialties. Bovendien word je PADI Master Scuba Diver. Welk pakket je ook kiest, je kunt er zeker van zijn dat je de duiktijd van je leven zult hebben op Bali.

Vraag nu meer informatie over een duikpakket op maat aan

spacer
spacer
Joe's Logo follow_us