Haal meer uit je duiken
met Joe's Gone Diving
Dagelijkse duiktrips rond het eiland
Tulamben
Amed
Padang Bay
Candi Dasa
Manta Point
Seraya
Nusa Penida
Menjangan
En nog vele andere
PADI Cursussen van beginner to professional
Discover Scuba Diving
Open Water Duiker
PADI Specialities
Divemaster
Dive Instructeur
Duurzaam Duiken
  PADI Green Star
  Shark Guardian Center
  Support Aquatic Alliance
  Only Leave Bubbles
  Project Aware World Record Holder
Go Pro met Joe
Divemaster
Dive Instructeur
MSDT
Staff Instructeur
javascript

Joe's Nieuws, nieuws over duiken op Bali

Bekijk hier het laatste nieuws over duiken op Bali met Joe's Gone Diving.


Help ons plastic afval verminderen. Gebruik onze hervulbare waterflessen!

23 07 17 - 11:38

Plastic afval is helaas een groot probleem in Indonesië. Indonesië is zelfs de twee na grootste vervuiler ter wereld als het om plastic in de oceaan gaat. Bij Joe's Gone Diving willen we graag bijdragen aan een schonere oceaan en het gebruik van plastic verminderen. Zo hebben wij bijvoorbeeld geen plastic rietjes en organiseren we regelmatig beach-cleanups. Nu willen we graag een stap verder gaan en het gebruik van plastic waterflessen verminderen die we normaal op onze duiktrips mee nemen. In plaats daarvan willen we meer hervulbare flessen gaan gebruiken.

 
Lees verder

Duikspecialty van de maand: PADI Enriched Air Diver

10 07 17 - 10:41

Een van de populairste PADI duikspecialties is de PADI Enriched Air Diver cursus, en met goede reden. Volg de PADI Specialty duikcursus in juli bij Joe's Gone Diving en betaal slechts IDR2.000.000.

 
Lees verder

Help de oceanen schoon te houden tijdens je duik

29 06 17 - 14:36

Als je als gebrevetteerde duiker met Joe's Gone Diving duikt, zal het je misschien opvallen dat je duikgids of duikinstructeur een mesh bag bij zich heeft om rommel dat in het water rondzweeft in mee te nemen. We houden de mooie riffen op Bali graag schoon, namelijk.

 
Lees verder

Joe's duiktrips naar manta point van juli t/m oktober

19 06 17 - 09:51

Joe's Gone Diving organiseert minimaal 3 keer per week duiktrips naar Manta Point in juli (vanaf 17 juli), augustus, september en oktober. We gaan standaard elke maandag, donderdag en zaterdag in die periode, maar organiseren extra trips bij veel interesse. Dus mochten deze dagen je niet uitkomen, neem dan zeker even contact op met je voorkeursdatum.

 
Lees verder

PADI IDC Bali deze zomer: start op 8 juli of 11 augustus

12 06 17 - 11:02

Nog geen plannen deze zomervakantie? Wist je dat je in twee weken tijd al je PADI Instructor Development Course (IDC) op Bali kunt volgen? Je kunt vandaag zelfs al van start gaan met je PADI eLearning voor je IDC.

 
Lees verder

15 juli: PADI Women's Dive Day bij Joe

03 06 17 - 15:04

Pak alvast je agenda erbij om 15 juli te markeren. Dan is het namelijk weer PADI Women's Dive Day en vanzelfsprekend doet Joe's Gone Diving er aan mee.

 
Lees verder

Specialty van de maand in juni: PADI Diepduiker

01 06 17 - 15:18

Leer dieper te duiken met de PADI Deep Diver Specialty bij Joe's Gone Diving op Bali. En deze maand is er een extra reden om de cursus te doen, want je krijgt een korting van 8% als je de cursus in juni dit jaar volgt.

 
Lees verder

Haal je PADI op Bali en win...

22 05 17 - 14:09

Haal een PADI duikbrevet bij Joe's Gone Diving tussen 1 mei en 30 augustus 2017 en maak kans op een volledig betaalde duikreis voor 2 naar Bali t.w.v. US$5000 op kosten van PADI! De vluchten, 4-dagen accommodatie en 6 duiken zitten er bij inbegrepen.

 
Lees verder

Ontmoet de Course Director bij Joe's Gone Diving

15 05 17 - 11:45

Maak kennis met Markus, onze in-house PADI Course Director bij Joe's Gone Diving op Bali.

 
Lees verder

Extra workshops bij de PADI Divemaster cursus van 1 maand

08 05 17 - 11:31

Wist je dat je bij onze PADI Divemaster internship op Bali een scala aan extra duik-workshops krijgt om je meer inzicht te geven in de verschillende facetten die de duikwereld tegenwoordig te bieden heeft?

 
Lees verder

PADI Specialty van de maand mei: Digitale Onderwaterfotografie

01 05 17 - 10:40

Leer om mooie foto's onder water te maken met onze PADI Specialty van deze maand: de PADI Digitale Onderwaterfotografie Specialty.

 
Lees verder

Joe's Divemaster blog - je gids voor je PADI Divemaster cursus op Bali

22 04 17 - 11:40

Wist je dat Joe's Gone Diving een speciale blog voor divemasters in opleiding heeft? Je PADI Divemaster cursus bestaat uit verschillende onderdelen, van workshops en oefenen van duikvaardigheden tot het assisteren bij duikcursussen en het gidsen van duikers. Joe's publiceert regelmatig blogs om je te helpen bij de voorbereiding op je divemaster cursus op Bali.

 
Lees verder

Wist je dat je altijd met een duikcomputer duikt bij Joe's?

16 04 17 - 15:04

In de PADI Open Water cursus leer je tegenwoordig al standaard om met een duikcomputer te duiken. Dat is niet verwonderlijk, het is namelijk een van de belangrijkste duiktools om veilig te kunnen duiken. Bij Joe's Gone Diving duiken al onze klanten altijd met een duikcomputer. Als je een volledige set duikmateriaal huurt of een PADI cursus* bij ons volgt zit dat er standaard bij inbegrepen. Heb je eigen duikmateriaal, maar geen eigen duikcomputer dan zullen we je vragen om er een van ons te huren. Aangezien we het ontzetten belangrijk vinden, rekenen we daar slechts US$6 per dag voor.

 
Lees verder

Schrijf je nu in voor de PADI IDC op Bali met Course Director Markus Gstrein

09 04 17 - 15:55

Op 29 april a.s. gaat ons volgende PADI IDC op Bali van start. De cursus wordt door onze in-house Course Director gegeven, Markus Gstrein. Er zijn nog een paar plekken beschikbaar. Kijk voor meer informatie op onze PADI IDC in Bali pagina of neem contact met Joe op voor meer informatie.

 

Duikspecialty van de maand in april: Peak Performance Buoyancy

06 04 17 - 21:51

Je hebt ze vast wel eens gezien, die duikers die moeiteloos door het water glijden. Vraag je je dan wel eens af waarom het hun zo gemakkelijk af gaat? Dan is de PADI Peak Performance Buoyancy Specialty cursus bij Joe’s Gone Diving op Bali wellicht wat voor jou. Deze leuke specialty is onze specialty van de maand in april en kun je in april volgen voor een gereduceerd tarief van 3 miljoen rupiah.

 
Lees verder

Volgende IDC op Bali start op 25 maart met course director Markus Gstrein

01 03 17 - 00:47

De volgende PADI IDC op Bali start op 25 maart met course director Markus Gstrein. Er zijn nog steeds plekken beschikbaar, neem contact met ons op voor meer informatie.
 

Joe's Gone Diving is gesloten op 28 maart

08 02 17 - 18:52

Op 28 maart a.s. is het weer Hari Nyepi, oftewel dag van de stilte op Bali. Op deze bijzondere dag mag niemand de straat op en is het eiland stil. Het vliegveld is zelfs gesloten. Vanzelfsprekend kunnen we dan ook niet duiken en is Joe's Gone Diving gesloten. Het is voor de Balinezen een dag van meditatie. Als je op het eiland bent, zeker een speciale dag om mee te maken!

 

Nieuw bij Joe: PADI Sidemount Specialty on Bali

20 01 17 - 18:58

Je altijd al afgevraagd waarom sommige mensen met 2 tanks duiken en hoe dat voelt? Volg de 2-daagse PADI Sidemount Diver Specialty cursus bij Joe's Gone Diving en leer om moeiteloos door het water te glijden met 2 tanks. Je bent gestroomlijnder, ligt stabieler in het water wat ideaal is voor fotografie en je kunt je duiktijd er mee verlengen. De cursus duurt 2 dagen en bestaat uit theorie, zwembadlessen en 3 duiken in de zee. Kijk voor meer informatie over deze cursus op onze pagina over de PADI Sidemount Specialty Diver.

 
Lees verder

IDC Bali: volgende IDC start op 27 maart bij Joe's

20 01 17 - 18:39

Klaar om PADI Duikinstructeur te worden? Volg dan de aankomende PADI IDC op Bali bij Joe's Gone Diving. Ons eerste IDC & EFR Instructeurscursus van dit jaar gaat van start op 27 maart. Binnen 2 weken kun je het begeerde PADI Instructeursbrevet op zak hebben. Kijk voor andere data op onze IDC Bali Kalender voor 2017.

 
Lees verder

5 years of guest stories: Meet Martin and Patricia

20 01 17 - 18:11

Martin and Patricia have been diving with Joe's Gone Diving on Bali for a few years. Martin did his Rescue course and Divemaster course at Joe's and Patricia started with the PADI Open Water course and went all the way up to the Rescue course while taking some PADI Specialties at the same time. This is already the last interview with some of our great guests we had the pleasure of meeting in the past 5 years.

 
Lees verder  • facebook
  • twitter
  • google
  • instagram
  • you tube