Haal meer uit je duiken
met Joe's Gone Diving
Dagelijkse duiktrips rond het eiland
Tulamben
Amed
Padang Bay
Candi Dasa
Manta Point
Seraya
Nusa Penida
Menjangan
En nog vele andere
PADI Cursussen van beginner to professional
Discover Scuba Diving
Open Water Duiker
PADI Specialities
Divemaster
Dive Instructeur
Duurzaam Duiken
  PADI Green Star
  Shark Guardian Center
  Support Aquatic Alliance
  Only Leave Bubbles
  Project Aware World Record Holder
Go Pro met Joe
Divemaster
Dive Instructeur
MSDT
Staff Instructeur
javascript

Joe's Nieuws, nieuws over duiken op Bali

Bekijk hier het laatste nieuws over duiken op Bali met Joe's Gone Diving.


Haal je PADI op Bali en win...

22 05 17 - 14:09

Haal een PADI duikbrevet bij Joe's Gone Diving tussen 1 mei en 30 augustus 2017 en maak kans op een volledig betaalde duikreis voor 2 naar Bali t.w.v. US$5000 op kosten van PADI! De vluchten, 4-dagen accommodatie en 6 duiken zitten er bij inbegrepen.

 
Lees verder

Ontmoet de Course Director bij Joe's Gone Diving

15 05 17 - 11:45

Maak kennis met Markus, onze in-house PADI Course Director bij Joe's Gone Diving op Bali.

 
Lees verder

Extra workshops bij de PADI Divemaster cursus van 1 maand

08 05 17 - 11:31

Wist je dat je bij onze PADI Divemaster internship op Bali een scala aan extra duik-workshops krijgt om je meer inzicht te geven in de verschillende facetten die de duikwereld tegenwoordig te bieden heeft?

 
Lees verder

PADI Specialty van de maand mei: Digitale Onderwaterfotografie

01 05 17 - 10:40

Leer om mooie foto's onder water te maken met onze PADI Specialty van deze maand: de PADI Digitale Onderwaterfotografie Specialty.

 
Lees verder

Joe's Divemaster blog - je gids voor je PADI Divemaster cursus op Bali

22 04 17 - 11:40

Wist je dat Joe's Gone Diving een speciale blog voor divemasters in opleiding heeft? Je PADI Divemaster cursus bestaat uit verschillende onderdelen, van workshops en oefenen van duikvaardigheden tot het assisteren bij duikcursussen en het gidsen van duikers. Joe's publiceert regelmatig blogs om je te helpen bij de voorbereiding op je divemaster cursus op Bali.

 
Lees verder

Wist je dat je altijd met een duikcomputer duikt bij Joe's?

16 04 17 - 15:04

In de PADI Open Water cursus leer je tegenwoordig al standaard om met een duikcomputer te duiken. Dat is niet verwonderlijk, het is namelijk een van de belangrijkste duiktools om veilig te kunnen duiken. Bij Joe's Gone Diving duiken al onze klanten altijd met een duikcomputer. Als je een volledige set duikmateriaal huurt of een PADI cursus* bij ons volgt zit dat er standaard bij inbegrepen. Heb je eigen duikmateriaal, maar geen eigen duikcomputer dan zullen we je vragen om er een van ons te huren. Aangezien we het ontzetten belangrijk vinden, rekenen we daar slechts US$6 per dag voor.

 
Lees verder

Schrijf je nu in voor de PADI IDC op Bali met Course Director Markus Gstrein

09 04 17 - 15:55

Op 29 april a.s. gaat ons volgende PADI IDC op Bali van start. De cursus wordt door onze in-house Course Director gegeven, Markus Gstrein. Er zijn nog een paar plekken beschikbaar. Kijk voor meer informatie op onze PADI IDC in Bali pagina of neem contact met Joe op voor meer informatie.

 

Duikspecialty van de maand in april: Peak Performance Buoyancy

06 04 17 - 21:51

Je hebt ze vast wel eens gezien, die duikers die moeiteloos door het water glijden. Vraag je je dan wel eens af waarom het hun zo gemakkelijk af gaat? Dan is de PADI Peak Performance Buoyancy Specialty cursus bij Joe’s Gone Diving op Bali wellicht wat voor jou. Deze leuke specialty is onze specialty van de maand in april en kun je in april volgen voor een gereduceerd tarief van 3 miljoen rupiah.

 
Lees verder

Volgende IDC op Bali start op 25 maart met course director Markus Gstrein

01 03 17 - 00:47

De volgende PADI IDC op Bali start op 25 maart met course director Markus Gstrein. Er zijn nog steeds plekken beschikbaar, neem contact met ons op voor meer informatie.
 

Joe's Gone Diving is gesloten op 28 maart

08 02 17 - 18:52

Op 28 maart a.s. is het weer Hari Nyepi, oftewel dag van de stilte op Bali. Op deze bijzondere dag mag niemand de straat op en is het eiland stil. Het vliegveld is zelfs gesloten. Vanzelfsprekend kunnen we dan ook niet duiken en is Joe's Gone Diving gesloten. Het is voor de Balinezen een dag van meditatie. Als je op het eiland bent, zeker een speciale dag om mee te maken!

 

Nieuw bij Joe: PADI Sidemount Specialty on Bali

20 01 17 - 18:58

Je altijd al afgevraagd waarom sommige mensen met 2 tanks duiken en hoe dat voelt? Volg de 2-daagse PADI Sidemount Diver Specialty cursus bij Joe's Gone Diving en leer om moeiteloos door het water te glijden met 2 tanks. Je bent gestroomlijnder, ligt stabieler in het water wat ideaal is voor fotografie en je kunt je duiktijd er mee verlengen. De cursus duurt 2 dagen en bestaat uit theorie, zwembadlessen en 3 duiken in de zee. Kijk voor meer informatie over deze cursus op onze pagina over de PADI Sidemount Specialty Diver.

 
Lees verder

IDC Bali: volgende IDC start op 27 maart bij Joe's

20 01 17 - 18:39

Klaar om PADI Duikinstructeur te worden? Volg dan de aankomende PADI IDC op Bali bij Joe's Gone Diving. Ons eerste IDC & EFR Instructeurscursus van dit jaar gaat van start op 27 maart. Binnen 2 weken kun je het begeerde PADI Instructeursbrevet op zak hebben. Kijk voor andere data op onze IDC Bali Kalender voor 2017.

 
Lees verder

5 years of guest stories: Meet Martin and Patricia

20 01 17 - 18:11

Martin and Patricia have been diving with Joe's Gone Diving on Bali for a few years. Martin did his Rescue course and Divemaster course at Joe's and Patricia started with the PADI Open Water course and went all the way up to the Rescue course while taking some PADI Specialties at the same time. This is already the last interview with some of our great guests we had the pleasure of meeting in the past 5 years.

 
Lees verder

5 Years of Guest Stories: Meet Belinda

11 12 16 - 20:39

Meet Belinda, one of our favourite returning guests. She did her divemaster course with us a few years back and comes back for some diving once in a while.

 
Lees verder

Wist je dat je altijd met een duikcomputer duikt bij Joe's Gone Diving?

14 11 16 - 19:57

Bij Joe's Gone Diving vinden we het erg belangrijk dat je zelf je duiklimieten in de gaten kunt houden tijdens je duiken op Bali. Daarom zit er altijd standaard een duikcomputer bij de huur van ons duikmateriaal in begrepen. Zowel voor funduiken als voor duikcursussen, tenzij je er zelf een hebt natuurlijk (proefduiken uitgezonderd). Het is natuurlijk altijd verstandig om er zelf een te kopen. Joe's Gone Diving verkoopt duikcomputers en adviseert je graag over de beste mogelijkheden.

 

PADI Divemaster cursus op Bali

18 10 16 - 21:01

Je hebt de keuze uit een 2-weeks kort programma of een PADI divemaster internship van 1 maand of langer op Bali. Ontdek de indrukwekkende duikstekken op Bali en duik met ons fantastische duikteam. Je kunt al met de divemaster cursus beginnen als je 40 duiken hebt gelogd en in het bezit van het Rescue brevet bent. Mocht je dat nog niet hebben, dan kunnen we een aangepast programma voor je samenstellen.

Kijk voor meer info op onze pagina over de Divemaster cursus op Bali of neem contact met ons op.

 

5 Years of Guest Stories: Meet Karl

11 10 16 - 21:15

Meet Karl, one of our great returning guests we have the pleasure of seeing a few times each year. He loves making films underwater, so you might already have seen his amazing on our Facebook page before.

 
Lees verder

Duiken op Manta Point in juli, augustus, september en oktober

23 07 16 - 22:49

Joe's Gone Diving gaat minimaal 3 keer per week naar Manta Point op Nusa Penida in de maanden juli, augustus, september en oktober. We gaan sowieso elke maandag, donderdag en zaterdag (als de condities het toestaan natuurlijk), maar er zullen ongetwijfeld extra trips gaan in die periode.

We maken altijd 1 duik op Manta Point of Manta Bay en 1 duik op een andere locatie rondom Nusa Penida/Nusa Lembongan. De kans op manta's is hoog, maar met wat geluk kom je op een van de andere duikstekken ook de bijzondere maanvis tegen in die periode. De duiken op Manta Point zijn alleen geschikt voor mensen met een duikbrevet. Boek op tijd om teleurstelling te voorkomen, want de plaatsen zijn maar beperkt.

 

Women's Dive Day: 16 juli 2016

12 07 16 - 23:14

Alweer voor de tweede keer doet Joe's Gone Diving mee aan de jaarlijks terugkerende PADI Women's Dive Day. Schrijf je in voor onze duiktrip naar Manta Point en krijg terug op de duikschool een heerlijke rugmassage van de fantastische dames van Aroma Spa! Neem contact op voor meer informatie!

 

5 Years of Guest Stories: Janice

17 06 16 - 18:52

Meet Janice from Australia and living in Sanur, Bali, diving with Joe since 2015, one day she showed up and luckily never went away :-)

 
Lees verder  • facebook
  • twitter
  • google
  • instagram
  • you tube