Haal meer uit je duiken
met Joe's Gone Diving
Dagelijkse duiktrips rond het eiland
Tulamben
Amed
Padang Bay
Candi Dasa
Manta Point
Seraya
Nusa Penida
Menjangan
En nog vele andere
PADI Cursussen van beginner to professional
Discover Scuba Diving
Open Water Duiker
PADI Specialities
Divemaster
Dive Instructeur
Duurzaam Duiken
  PADI Green Star
  Shark Guardian Center
  Support Aquatic Alliance
  Refill Bali Water Station
  Project Aware World Record Holder
Go Pro met Joe
Divemaster
Dive Instructeur
MSDT
Staff Instructeur
javascript

Joe's Nieuws, nieuws over duiken op Bali

Bekijk hier het laatste nieuws over duiken op Bali met Joe's Gone Diving.


Volgende PADI IDC op Bali start op 19 februari

21 01 18 - 09:22

Onze PADI Instructor Development Course (IDC) voor januari is volop bezig. Er is nog tijd om je aan te melden voor de PADI IDC die op 19 februari op Bali van start gaat.

 
Lees verder

Joe's gesloten op 1 januari 2018

23 12 17 - 08:01

Wij wensen al onze een klanten een fantastisch 2018 toe met veel mooie duiken! En willen jullie graag bedanken voor jullie duiken bij ons. Aangezien we het einde van het oudejaar en de komst van het nieuwe jaar graag allemaal willen vieren, zijn we op 1 januari 2018 gesloten. Op 2 januari zijn we gewoon weer open en we hopen jullie in 2018 weer te zien voor meer duiken!

 

Bali Volcano News: part 1

21 12 17 - 09:21

We frequently get questions from customers about the volcano situation in Bali and many ask how we are doing. Here at Joe’s we are all doing fine, fortunately, as our dive center is quite far away from the volcano. Of course we have been worried like many of you what the impact of the volcanic activity is, as it is something we have not experienced before. The last time the Mount Agung volcano erupted was in 1963. Now that we are a few months in though, we find we get great and frequent communication from the government about the volcano which is very reassuring. In fact we get updates every 6 hours, which allows us to plan all our trips easily taking into account the current safety levels.

 
Lees verder

Bali in the spotlight op Snorkelen en Duiken

06 12 17 - 18:34

Deze maand staat er een interview met Joe's Gone Diving op de website van Snorkelen en Duiken.

 
Lees verder

Je laatste duik lang geleden? Boek je duik refresher in het zwembad.

07 11 17 - 14:15

Is het inmiddels al weer enige tijd geleden sinds je voor het laatst gedoken hebt en zijn je duikvaardigheden wat roestig? Fris dan je vaardigheden in een halve middag op met onze duik-refresher in het zwembad bij Joe's Gone Diving op Bali.

 
Lees verder

November Specialty: PADI Sidemount Diver

01 11 17 - 19:39

Leer om met 2 tanks te duiken tijdens de PADI Sidemount Diver Specialty. In november is de PADI Sidemount Diver cursus onze PADI Specialty van de maand en betaal je slechts IDR5.000.000.

 
Lees verder

PADI IDC Agenda voor 2018

28 10 17 - 15:10

De data voor de PADI IDC (Instructor Development Cursus) bij Joe's Gone Diving zijn bekend voor 2018. Praktisch iedere maand gaat er een van start, dus kijk snel op ons overzicht met de IDC Bali startdata voor 2018 of er een geschikte datum voor je bij zit. 

 
Lees verder

Volgende PADI IDC start op 25 november

07 10 17 - 14:52

We hebben nog enkele plekken beschikbaar voor onze aanstaande PADI IDC (Instructor Development Course) op Bali. De PADI IDC gaat op 25 november van start bij Joe's Gone Diving.

 
Lees verder

Oktober Special: PADI Advanced cursus en Nitrox cursus met korting

05 10 17 - 13:01

Volg de PADI Advanced Open Water cursus in oktober bij Joe's Gone Diving en combineer het met de PADI Enriched Air Nitrox Specialty voor slechts IDR1,340,000 extra (ongeveer 85 euro).

 
Lees verder

Start direct met je PADI duikcursus met PADI eLearning

15 09 17 - 15:05

Wist je dat je het theoriegedeelte van veel van de PADI cursussen ook via PADI eLearning kunt doen? Je kunt dan direct thuis van start met de voorbereiding en bespaart jezelf veel tijd op Bali.

 
Lees verder

PADI Specialty van de maand: AWARE Shark Conservation Diver

03 09 17 - 11:11

Volg onze AWARE Shark Conservation Diver Specialty in september en ontvang 8% korting op de cursusprijs.

 
Lees verder

Volg je PADI Divemaster Internship op Bali

27 08 17 - 09:47

Klaar voor je eerste stap op de PADI Pro ladder? Kijk dan eens naar ons PADI Divemastership op Bali. In 1 maand tijd volg je de divemaster cursus, krijg je volop ervaring, maak je schitterende duiken en volg je diverse extra workshops.

 
Lees verder

Volg de PADI Open Water Referral cursus op Bali

22 08 17 - 11:55

Heb je niet veel tijd, maar wil je graag je PADI Open Water brevet hier op Bali behalen? Kijk dan eens naar onze PADI Open Water referral cursus.
 
Lees verder

Laatste kans om een duiktrip naar Bali te winnen.

14 08 17 - 11:04

Nog maar een paar weken en de PADI wedstrijd loopt ten einde. Heb je tussen 1 mei en 30 augustus een PADI cursus bij ons gevolgd of ga je er een volgen voor het einde van de maand, vergeet je dan niet aan te melden voor de PADI Wedstrijd: Get your PADI and WIN!
 
Lees verder

Duikspecialty van de maand: PADI Drift Diver cursus

08 08 17 - 10:53

Nusa Penida op Bali staat bekend om de fantastische stromingsduiken, dus waarom combineer je je duiken bij Joe's Gone Diving deze vakantie niet met de PADI Drift Diver cursus?
 
Lees verder

Volgende PADI IDC start op 12 augustus en 16 september

31 07 17 - 11:06

Klaar voor je volgende stap op de PADI Pro duikladder? Meld je aan voor onze PADI Instructor Development Course (IDC) die in augustus en september van start gaan op Bali en word een PADI Duikinstructeur.

 
Lees verder

Help ons plastic afval verminderen. Gebruik onze hervulbare waterflessen!

23 07 17 - 11:38

Plastic afval is helaas een groot probleem in Indonesië. Indonesië is zelfs de twee na grootste vervuiler ter wereld als het om plastic in de oceaan gaat. Bij Joe's Gone Diving willen we graag bijdragen aan een schonere oceaan en het gebruik van plastic verminderen. Zo hebben wij bijvoorbeeld geen plastic rietjes en organiseren we regelmatig beach-cleanups. Nu willen we graag een stap verder gaan en het gebruik van plastic waterflessen verminderen die we normaal op onze duiktrips mee nemen. In plaats daarvan willen we meer hervulbare flessen gaan gebruiken.

 
Lees verder

Duikspecialty van de maand: PADI Enriched Air Diver

10 07 17 - 10:41

Een van de populairste PADI duikspecialties is de PADI Enriched Air Diver cursus, en met goede reden. Volg de PADI Specialty duikcursus in juli bij Joe's Gone Diving en betaal slechts IDR2.000.000.

 
Lees verder

Help de oceanen schoon te houden tijdens je duik

29 06 17 - 14:36

Als je als gebrevetteerde duiker met Joe's Gone Diving duikt, zal het je misschien opvallen dat je duikgids of duikinstructeur een mesh bag bij zich heeft om rommel dat in het water rondzweeft in mee te nemen. We houden de mooie riffen op Bali graag schoon, namelijk.

 
Lees verder

Joe's duiktrips naar manta point van juli t/m oktober

19 06 17 - 09:51

Joe's Gone Diving organiseert minimaal 3 keer per week duiktrips naar Manta Point in juli (vanaf 17 juli), augustus, september en oktober. We gaan standaard elke maandag, donderdag en zaterdag in die periode, maar organiseren extra trips bij veel interesse. Dus mochten deze dagen je niet uitkomen, neem dan zeker even contact op met je voorkeursdatum.

 
Lees verder  • facebook
  • twitter
  • google
  • instagram
  • you tube