Haal meer uit je duiken
met Joe's Gone Diving
Dagelijkse duiktrips rond het eiland
Tulamben
Amed
Padang Bay
Candi Dasa
Manta Point
Seraya
Nusa Penida
Menjangan
En nog vele andere
PADI Cursussen van beginner to professional
Discover Scuba Diving
Open Water Duiker
PADI Specialities
Divemaster
Dive Instructeur
Duurzaam Duiken
  PADI Green Star
  Shark Guardian Center
  Support Aquatic Alliance
  Refill Bali Water Station
  Project Aware World Record Holder
Go Pro met Joe
Divemaster
Dive Instructeur
MSDT
Staff Instructeur
javascript

Joe's Nieuws, nieuws over duiken op Bali

Bekijk hier het laatste nieuws over duiken op Bali met Joe's Gone Diving.


Joe's Divemaster blog - je gids voor je PADI Divemaster cursus op Bali

22 04 17 - 11:40

Wist je dat Joe's Gone Diving een speciale blog voor divemasters in opleiding heeft? Je PADI Divemaster cursus bestaat uit verschillende onderdelen, van workshops en oefenen van duikvaardigheden tot het assisteren bij duikcursussen en het gidsen van duikers. Joe's publiceert regelmatig blogs om je te helpen bij de voorbereiding op je divemaster cursus op Bali.

Zo vind je in de blogs bijvoorbeeld tips over hoe je een goede duikbriefing kunt geven. Of op welke manier je het uitwisselen van duikmateriaal kunt uitvoeren, een van de verplichte testen tijdens je cursus. Het ervaren duikpersoneel bij Joe's Gone Diving geeft je in deze divemaster blogs inzicht in de vaardigheden die je nodig hebt om met vlag en wimpel voor je PADI Divemaster cursus op Bali te slagen. 

De PADI Divemaster course is de eerste stap op de professionele duikladder en is een uitdagende maar vooral ook leuke cursus. Bij Joe's Gone Diving kun je kiezen uit twee verschillende programma's. Je kunt of een intensieve divemaster cursus van 2 weken volgen of een internship van 1 maand. Kies je voor ons divemaster internship van 1 maand, dan zit je programma boordevol met extra workshops die je voorbereiden op de grote variëteit die duiken tegenwoordig te bieden heeft. Zo kun je sidemount-duiken en onderwaterfotografie in het zwembad uitproberen, leer je meer over Project AWARE en bescherming van de oceanen, het vullen van tanks en het onderhouden van duikmateriaal.

Wil je meer over onze PADI Divemastercursus op Bali weten? Kijk dan eens op onze divemaster pagina.
  • facebook
  • twitter
  • google
  • instagram
  • you tube