Haal meer uit je duiken
met Joe's Gone Diving
Dagelijkse duiktrips rond het eiland
Tulamben
Amed
Padang Bay
Candi Dasa
Manta Point
Seraya
Nusa Penida
Menjangan
En nog vele andere
PADI Cursussen van beginner to professional
Discover Scuba Diving
Open Water Duiker
PADI Specialities
Divemaster
Dive Instructeur
Duurzaam Duiken
  PADI Green Star
  Shark Guardian Center
  Support Aquatic Alliance
  Refill Bali Water Station
  Project Aware World Record Holder
Go Pro met Joe
Divemaster
Dive Instructeur
MSDT
Staff Instructeur
javascript

Joe's Nieuws, nieuws over duiken op Bali

Bekijk hier het laatste nieuws over duiken op Bali met Joe's Gone Diving.


Duikspecialty van de maand in april: Peak Performance Buoyancy

06 04 17 - 21:51

Je hebt ze vast wel eens gezien, die duikers die moeiteloos door het water glijden. Vraag je je dan wel eens af waarom het hun zo gemakkelijk af gaat? Dan is de PADI Peak Performance Buoyancy Specialty cursus bij Joe’s Gone Diving op Bali wellicht wat voor jou. Deze leuke specialty is onze specialty van de maand in april en kun je in april volgen voor een gereduceerd tarief van 3 miljoen rupiah.

In deze 1-daagse cursus maak je 2 duiken en werk je aan het verbeteren van de controle over je drijfvermogen. Deze PADI Specialty borduurt voort op de vaardigheden die je al hebt opgedaan tijdens je PADI Open Water cursus en brengt je duikvaardigheden naar een volgend niveau. Normaliter merken duikers die deze cursus volgen, dat het luchtverbruik erg verbetert en je zult steeds beter je drijfvermogen leren onder controle te houden met alleen je ademhaling.

Je werkt niet alleen maar aan je duikvaardigheden, je maakt ook nog eens twee hele mooie duiken op de schitterende duikstekken die Bali te bieden heeft. Vaak duiken we met deze cursus op de mooie riffen van Padang Bay of het bijzonder USAT Liberty wrak in Tulamben. Gegarandeerd veel duikplezier dus.

Als je de PADI Advanced Open Water cursus hebt afgerond en de Peak Performance Buoyancy adventureduik als een van je duiken tijdens je cursus hebt gedaan, dan kan deze wellicht mee tellen als je eerste duik voor je duikspecialty. Je hoeft dan nog maar 1 duik te doen om je PADI specialty te halen. Neem in dat geval wel s.v.p. even vantevoren contact op zodat we kunnen checken of je het juiste papierwerk hebt. Vaak is het overigens sowieso de moeite waard om beide duiken te maken, zodat je meteen je vaardigheden weer op kunt frissen.

Andersom werkt het ook. Als je een PADI Open Water duiker bent en de PADI Peak Performance Buoyancy specialty hebt gedaan, dan mag deze meetellen als 1 van de 5 adventureduiken die je voor je PADI Advanced brevet moet doen. Je hoeft dan nog maar 4 adventureduiken te maken om een PADI Advanced Open Water duiker te worden.

De promo-prijs van 3 miljoen rupiah bij Joe's Gone Diving op Bali geldt alleen als je de cursus in april 2017 volgt.

Bij de prijs zit alles inbegrepen wat je voor de cursus nodig hebt:

 • PADI Peak Performance Buoyancy boek
 • PADI Brevetkosten
 • Huur van duikmateriaal
 • PADI Instructeur
 • Hoteltransfers
 • Lunch, water, snacks & handdoeken
 • Duikverzekering
 • Eventuele kosten voor park-entree

Neem vandaag nog contact met ons op om je de PADI Peak Performance Buoyancy Specialty op Bali te boeken!
 • facebook
 • twitter
 • google
 • instagram
 • you tube