Haal meer uit je duiken
met Joe's Gone Diving
Dagelijkse duiktrips rond het eiland
Tulamben
Amed
Padang Bay
Candi Dasa
Manta Point
Seraya
Nusa Penida
Menjangan
En nog vele andere
PADI Cursussen van beginner to professional
Discover Scuba Diving
Open Water Duiker
PADI Specialities
Divemaster
Dive Instructeur
Duurzaam Duiken
  PADI Green Star
  Shark Guardian Center
  Support Aquatic Alliance
  Refill Bali Water Station
  Project Aware World Record Holder
Go Pro met Joe
Divemaster
Dive Instructeur
MSDT
Staff Instructeur
javascript

Joe's Nieuws, nieuws over duiken op Bali

Bekijk hier het laatste nieuws over duiken op Bali met Joe's Gone Diving.


Start direct met je PADI duikcursus met PADI eLearning

15 09 17 - 15:05 Gebruikte Tags: , ,

Wist je dat je het theoriegedeelte van veel van de PADI cursussen ook via PADI eLearning kunt doen? Je kunt dan direct thuis van start met de voorbereiding en bespaart jezelf veel tijd op Bali.

PADI eLearning is beschikbaar voor de volgende cursussen: PADI Open Water, PADI Advanced, PADI Rescue, PADI Divemaster en PADI IDC (Instructor Development Course).

PADI eLearning is een interactief programma en in het geval van de PADI Open Water, Advanced en Rescue cursus rond je alle theorie al zelf af. Je hoeft aleen nog maar een korte toets te doen bij aankomst op de duikschool en kunt vervolgens direct in het praktijkgedeelte van je cursus duiken.

Je hoeft op Bali dus niet meer het klaslokaal in en kunt je vooral richten op de duikpret. eLearning voor de PADI Open Water cursus is in het Nederlands beschikbaar, voor alle andere cursussen in het Engels.

Voor de Open Water en Rescue cursus zijn er twee opties: je kunt of kiezen voor de online versie die je op de laptop of PC kunt volgen of de offline versie die je op je tablet of smart phone kunt volgen (werkt op Apple apparaten en met Android). Voor de offline versie moet je online zijn om het bestand te downloaden, de rest kun je offline doen. Handig als je aan het reizen bent.

Je kunt eLearning via ons kopen of via PADI. Vaak is het via ons goedkoper. Koop je het zelf via PADI in, zorg er dan wel voor dat je aan onze duikschool gekoppeld wordt, dan krijg je namelijk korting op het praktijkgedeelte van je cursus. Als je de volgende link gebruikt, word je automatisch aan onze duikschool gekoppeld: http://goo.gl/MgATFH

Wil je meer weten over je PADI cursus met eLearning op bali? Neem dan contact met ons op.
  • facebook
  • twitter
  • google
  • instagram
  • you tube