Haal meer uit je duiken
met Joe's Gone Diving
Dagelijkse duiktrips rond het eiland
Tulamben
Amed
Padang Bay
Candi Dasa
Manta Point
Seraya
Nusa Penida
Menjangan
En nog vele andere
PADI Cursussen van beginner to professional
Discover Scuba Diving
Open Water Duiker
PADI Specialities
Divemaster
Dive Instructeur
Duurzaam Duiken
  PADI Green Star
  Shark Guardian Center
  Support Aquatic Alliance
  Refill Bali Water Station
  Project Aware World Record Holder
Go Pro met Joe
Divemaster
Dive Instructeur
MSDT
Staff Instructeur
javascript

Joe's Nieuws, nieuws over duiken op Bali

Bekijk hier het laatste nieuws over duiken op Bali met Joe's Gone Diving.


Help ons plastic afval verminderen. Gebruik onze hervulbare waterflessen!

23 07 17 - 11:38 Gebruikte Tags:

Plastic afval is helaas een groot probleem in Indonesië. Indonesië is zelfs de twee na grootste vervuiler ter wereld als het om plastic in de oceaan gaat. Bij Joe's Gone Diving willen we graag bijdragen aan een schonere oceaan en het gebruik van plastic verminderen. Zo hebben wij bijvoorbeeld geen plastic rietjes en organiseren we regelmatig beach-cleanups. Nu willen we graag een stap verder gaan en het gebruik van plastic waterflessen verminderen die we normaal op onze duiktrips mee nemen. In plaats daarvan willen we meer hervulbare flessen gaan gebruiken.

Dus in plaats van je elke keer een plastic flesje te geven als je met ons duikt, bieden we nu ook de optie om een roestvrijstalen waterfles van ons te kopen voor een klein bedrag. Je kunt natuurlijk ook je eigen fles meebrengen. We hebben watervulpunten met vers drinkwater op onze duikschool en op de duiklocaties opgezet, zodat je gemakkelijk je fles kunt bijvullen voor of na het duiken en tijdens je oppervlakte-interval. Mocht je toch liever gebruik willen maken van een plastic flesje, geen probleem. We geven je dan een flesje die je gedurende de dag kunt bijvullen.  

We verkopen onze roestvrijstalen waterfles tegen kostprijs voor slechts 70.000 rupiah (EUR 4,50). De fles is gemaakt van een hoge kwaliteit roestvrijstaal en er kan 750ml water in. 

Zodra je je hier op onze duikschool inschrijft, zullen we je vragen waar je voorkeur naar uit gaat. Mocht je een van onze flessen willen kopen, dan kan dat ter plekke. Bij voorbaat dank voor je medewerking.
  • facebook
  • twitter
  • google
  • instagram
  • you tube