Haal meer uit je duiken
met Joe's Gone Diving
Dagelijkse duiktrips rond het eiland
Tulamben
Amed
Padang Bay
Candi Dasa
Manta Point
Seraya
Nusa Penida
Menjangan
En nog vele andere
PADI Cursussen van beginner to professional
Discover Scuba Diving
Open Water Duiker
PADI Specialities
Divemaster
Dive Instructeur
Duurzaam Duiken
  PADI Green Star
  Shark Guardian Center
  Support Aquatic Alliance
  Refill Bali Water Station
  Project Aware World Record Holder
Go Pro met Joe
Divemaster
Dive Instructeur
MSDT
Staff Instructeur
javascript

Verbreed je kennis met het PADI Specialty Programma op Bali

PADI specilities op Bali

Joe’s Gone Diving biedt verschillende PADI Specialties om je duikervaringen op Bali uit te breiden. De meest voorkomende zijn de PADI Enriched Air Diver, PADI Digital Underwater Photography, PADI Wreck Diver en PADI Deep Diver Specialties. Maar er zijn zoveel andere mogelijkheden. Een overzicht.


Leer hoe je nachtduiken kunt maken met de PADI Night Diver Specialty

Altijd al willen uitvinden wat er onder water gebeurt zodra de zon ondergaat? Ontdek de lol van het nachtduiken met de PADI Night Diver Specialty. Wist je dat de onderwaterwereld er totaal anders uitziet als het eenmaal donker is? Zie het tot leven komen onder het licht van je duiklamp. Het onderwaterlandschap verandert als de dagwezens zich terugtrekken voor de nacht en de nachtwezens tevoorschijn komen. Duiken in het donker vraagt om andere technieken en met de PADI Night Diver Specialty leer je juist die onder de knie te krijgen.

Diepte: afhankelijk van je certificeringsniveau
Duur: 2 dagen, 3 duiken
Voor wie: je bent in het bezit van het PADI Open Water Diver brevet en minimaal 12 jaar oud


 Voor de start van de PADI Night Diver cursus, bestudeer je het Night Diver boek en maak je de herhalingsvragen. Je PADI Instructeur zal de herhalingsvragen met je bespreken tijdens de cursus. Je maakt 3 nachtduiken waarin je de technieken leert die je nodig hebt om de wonderlijke onderwaterwereld ‘s nachts te ontdekken. Je focust op het beheersen van je drijfvermogen, speciale communicatietechnieken, dichtbij je buddy blijven, hoe je het water in –en uitgaat en hoe je onder water kunt navigeren.


Na het succesvol afronden van de cursus krijg je het PADI Night Diver Specialty brevet. Deze Specialty telt ook mee voor je Master Scuba Diver Rating en kan als adventureduik meetellen voor je PADI Advanced Open Water cursus.


Leer vis te identificeren met de AWARE Fish Identification Specialty

“Wat was dat voor vis?”, is een van de meest gehoorde vragen na een duik. Als je graag het antwoord wilt weten, volg dan de AWARE – Fish Identification Specialty cursus. Je duiken zijn net dat beetje leuker als je ook weet welke vissen je onder water hebt gezien en als je de belangrijkste visfamilies en hun karakteristieken kunt herkennen.

Diepte: afhankelijk van je certificeringsniveau
Duur: 1 dag, 2 duiken
Voor wie: je bent in het bezit van het PADI Open Water Diver brevet en minimaal 10 jaar oud

 De AWARE Fish Identification cursus neemt 1 dag in beslag. Gedurende je cursus bespreekt je instructeur de verschillende visfamilies met je en hoe je ze kunt identificeren. Je maakt 2 duiken en leert onder meer:

 • Hoe je de karakteristieken van van lokale visfamilies kunt herkennen
 • Onderzoekstechnieken en strategieën voor visonderzoek
 • Activiteiten van Project AWARE die kunnen helpen bij de bescherming van onderwaterleven


Na het succesvol afronden van de cursus krijg je het AWARE Fish Identification Specialty brevet. Deze Specialty telt ook mee voor je Master Scuba Diver Rating en kan als adventureduik meetellen voor je PADI Advanced Open Water cursus.


Help onze oceanen schoner te maken met de AWARE Diving against Debris Specialty

Elk jaar sterven tienduizenden zeedieren en zeevogels als het gevolg van het eten van afval of doordat ze vast komen te zitten in oceaan-afval (debris). Afval in de oceanen beschadigt habitats en is kostbaar om te verwijderen. Juist duikers hebben de vaardigheden om dit probleem aan te pakken. Leer hoe je het veilig kunt verwijderen en de data kunt vastleggen om bij te dragen aan een betere planeet.

Diepte: afhankelijk van je certificeringsniveau
Duur: 1 dag, 2 duiken
Voor wie: je bent in het bezit van het PADI Open Water Diver brevet en minimaal 12 jaar oud


 Je instructeur zal met je door de verschillende presentaties lopen of je alvast studiemateriaal vooraf geven om te bestuderen. Gedurende deze 1-daagse cursus leer je wat oceaan-afval is, waar het vandaan komt en hoe je bij kunt dragen aan de oplossing van dit grote probleem. Je leert hoe je onderzoek kunt doen, hoe je dit zelf kunt opzetten en brengt het in de praktijk tijdens 1 of 2 “reef clean-up” duiken. Met de Diving Against Debris cursus help je met het stukje bij beetje opruimen van onze oceanen.


Na het succesvol afronden van de cursus krijg je het AWARE Diving Against Debris Specialty brevet. Deze Specialty telt ook mee voor je Master Scuba Diver Rating.


Project AWARE cursussen zonder duiken: een fantastische manier om je deco-dag door te brengen

De Project AWARE Stichting is de leidende non-profitorganisatie in de duikindustrie op het gebied van natuurbescherming. Het richt zich op de bescherming van de onderwaterwereld middels educatie, promotie en acties. Naast de AWARE Shark Conservation Diver en de Diving against Debris cursussen, biedt Joe’s Gone Diving een aantal AWARE cursussen zonder duiken aan: de AWARE Coral Reef Conservation en de Project AWARE Specialist cursussen. Aangezien je voor beide cursussen het water niet in hoeft, zijn het de perfecte cursussen om op de laatste dag voordat je vliegt te volgen.

Duur: 1/2 dag
Voor wie: voor iedereen toegankelijk


 In de AWARE - Coral Reef Conservation Specialty cursus leer je meer over de belangrijke rol die koraalriffen in de onderwaterwereld spelen. Je krijgt meer inzicht in de huidige staat van de wereldwijde koraalriffen en hoe je kunt helpen.

In de Project AWARE Specialist cursus leer je over de meest urgente problemen waar deze fragiele omgevingen mee te maken hebben. En wat je dagelijks kunt doen om ze te helpen beschermen. Deze cursus is informatief, interessant en leert je bovenal hoe je een verschil kunt maken.


Na het succesvol afronden van de cursus krijg je het AWARE Specialty brevet. Deze Specialty telt ook mee voor je Master Scuba Diver Rating.


Wat zit erbij
 • Alle lesmaterialen
 • PADI / AWARE Brevetkosten
 • PADI Instructeur
 • Hoteltransfers
 • Lunch, water, snacks & handdoeken

Net zoals al onze cursussen, zijn deze cursussen ook beschikbaar in meerdere talen. Boek je PADI specialty cursus in Bali nu!

Meer Specialties? Vergeet ook niet ons Specialty Junkie pakket te bekijken. • facebook
 • twitter
 • google
 • instagram
 • you tube