Haal meer uit je duiken
met Joe's Gone Diving
Dagelijkse duiktrips rond het eiland
Tulamben
Amed
Padang Bay
Candi Dasa
Manta Point
Seraya
Nusa Penida
Menjangan
En nog vele andere
PADI Cursussen van beginner to professional
Discover Scuba Diving
Open Water Duiker
PADI Specialities
Divemaster
Dive Instructeur
Duurzaam Duiken
  PADI Green Star
  Shark Guardian Center
  Support Aquatic Alliance
  Refill Bali Water Station
  Project Aware World Record Holder
Go Pro met Joe
Divemaster
Dive Instructeur
MSDT
Staff Instructeur
javascript

Haal je PADI op Bali in 2 dagen

Heb je maar beperkt de tijd op Bali, maar wil je toch graag je PADI brevet halen? Dan is de PADI Scuba Diver cursus wellicht een goede optie voor je. Deze is namelijk speciaal ontwikkeld voor mensen die minder tijd hebben. Oen water sessiies

Tijdens deze twee-daagse cursus leer je om te duiken en krijg je meteen de kans om de mooie onderwaterwereld van Bali te bewonderen. Met dit brevet op zak, mag je overal ter wereld met een PADI Divemaster of instructeur duiken. En je volgende duikbrevet, de PADI Open Water cursus, is maar een paar duiken verder.Diepte: max. 12 m.
Duur: 2 dagen, 2 duiken
Voor wie: iedereen die kan zwemmen, gezond is en minimaal 10 jaar oud


Cursusomschrijving

 Op de eerste dag van je PADI Scuba Diver cursus begin je met theorie. Je bekijkt de DVD, maakt vragen over duiktheorie en maakt je eerste toetsen. ’s Middags ga je naar het zwembad om de basisduikvaardigheden te leren. De theorie dekt de eerste drie hoofdstukken van de volledige PADI Open Water Diver cursus en in het zwembad doe je de oefeningen van de eerste drie zwembadsessies. Je leert o.a. hoe je door het water kunt zweven, hoe je water uit je masker kunt halen onder water en hoe je lucht met iemand anders kunt delen. Maar vooral hoe je veel plezier onder water kunt hebben.

 Tijd voor de zee! Tijdens de tweede dag van je cursus breng je de net nieuw aangeleerde vaardigheden in de praktijk in de zee. Je maakt twee duiken, herhaalt de oefeningen van de vorige dag en krijgt volop de tijd om van het onderwaterleven in Bali te genieten! We gaan op deze dag normaal gesproken naar de mooie riffen bij Padang Bay of naar het beroemde USAT Liberty wrak uit de tweede wereldoorlog. Op beide duikstekken vind je volop visleven en het zijn allebei fantastische locaties voor je eerste duikervaring.


De PADI Scuba Diver course is het eerste deel van je PADI Open Water Diver cursus. Zodra je het PADI Scuba Diver brevet hebt, kun je binnen twee dagen je PADI Open Water brevet halen. Overal ter wereld.

Na afronding van deze cursus, ontvang je het PADI Scuba Diver brevet als je 15 jaar of ouder bent. Ben je jonger, dan ontvang je het Junior PADI Scuba Diver brevet.

We hebben meerdere Nederlands- en Engelstalige duikinstructeurs in dienst, dus als je wilt, kun je de cursus gewoon in het Nederlands volgen. Mocht je een specifieke voorkeur hebben, geef dit dan bij het boeken even aan.

Bespaar jezelf tijd op Bali en doe de theorie via PADI eLearning

Wist je dat je de theorie voor de cursus al vanuit huis kunt doen met PADI eLearning?Dit interactieve, online programma kun je in je eigen tijd en tempo doen en direct mee van start. Je duikcursus in Bali is dan korter en je hoeft geen theorie meer te doen tijdens je vakantie. Lees hier meer over PADI eLearning en schrijf je vandaag nog in.

Wat zit erbij
 • Alle verplichte PADI lesmaterialen
 • Onbeperkt toegang tot de meest up-to-date versie van het digitale PADI boek in de taal van je keuze
 • PADI brevetkosten
 • Huur van duikmateriaal
 • PADI Instructeur
 • Hoteltransfers
 • Lunch, water, snacks & handdoeken
 • Duikverzekering
 • Eventuele kosten voor park-entree

Zoals met al onze Bali duikcursussen, zijn de curssusen in meerdere talen beschikbaar.

Boek je PADI cursus in Bali vandaag! • facebook
 • twitter
 • google
 • instagram
 • you tube