Haal meer uit je duiken
met Joe's Gone Diving
Dagelijkse duiktrips rond het eiland
Tulamben
Amed
Padang Bay
Candi Dasa
Manta Point
Seraya
Nusa Penida
Menjangan
En nog vele andere
PADI Cursussen van beginner to professional
Discover Scuba Diving
Open Water Duiker
PADI Specialities
Divemaster
Dive Instructeur
Duurzaam Duiken
  PADI Green Star
  Shark Guardian Center
  Support Aquatic Alliance
  Refill Bali Water Station
  Project Aware World Record Holder
Go Pro met Joe
Divemaster
Dive Instructeur
MSDT
Staff Instructeur
javascript

Word een veiliger duiker met de PADI Rescue Diver cursus op Bali

leer mensen reddende skills met de PADI rescue cursusVolg een van de leukste en tegelijk meest nuttige cursussen van PADI op Bali: de Rescue Diver cursus. Op het eerste gezicht denk je misschien dat je bij een cursus over het voorkomen en oplossen van duikproblemen geen plezier kan hebben, maar niets is minder waar! Deze duikcursus bij Joe’s Gone Diving op Bali is een leerzame, serieuze, maar vooral ook leuke cursus waarbij je veel lol zult hebben. Schrijf je in voor deze cursus en maak een belangrijke stap in de verbreding van je kennis en ervaring.


Diepte: max. 30 m (afhankelijk van certificeringsniveau).
Duur: 2-3 dagen
Voor wie: Je hebt de PADI Advanced Open Water of PADI Adventure Diver duikcursus succesvol afgerond of een vergelijkbaar brevet. Daarnaast heb je een EHBO-diploma of vergelijkbaar in de afgelopen 2 jaar behaald of je combineert de Rescue cursus met de EFR cursus. Minimum leeftijd: 12 jaar

Cursusomschrijving

Deze cursus gaat in op zelfredding en duikerstress, eerste hulp bij duikongevallen, organisatie bij een noodgeval en problemen met apparatuur. Je leert hoe je veiligheid, je eigen welzijn en die van je groep, kunt verhogen. Je zult leren hoe je moeilijkheden in een vroeg stadium kunt herkennen en verhelpen, en hoe je - als dat nodig is - een duikongeval kunt managen met behulp van verschillende technieken. De Rescue Diver training is een leuke cursus en geeft je meer zelfvertrouwen tijdens het duiken.

 

Rond al je theorie thuis af met PADI eLearning. Eenmaal op Bali hoef je alleen nog maar een Quick Review te maken om je kennis te testen. Je kunt ook een boek 1 of 2 dagen voor de start van de cursus op Bali ophalen om je alvast in de theorie te verdiepen. De Rescue theorie is behoorlijk uitgebreid, dus trek er de tijd voor uit en breng in dat geval op de eerste dag je ingevulde herhalingsvragen mee. Heb je eLearning gedaan, neem dan s.v.p. je uitgeprinte eRecord op de eerste dag mee.

 Als je geen eLearning hebt gedaan, bekijk je in de ochtend de DVD, loop je door de herhalingsvragen heen en maak je het examen als je genoeg tijd hebt. In de middag gaan we het zwembad in en oefen je 10 rescue- en zelfreddingsvaardigheden. Je leert hoe je stress kunt herkennen, hoe je moet reageren op een duiker in paniek, hoe je problemen onder water op moet lossen, wat je moet doen bij een vermiste duiker en hoe je een bewusteloze duiker boven water moet brengen.

 De tweede dag vindt plaats in de oceaan. Je herhaalt de 10 reddingsvaardigheden uit het zwembad in de zee en past je vaardigheden toe tijdens twee gesimuleerde duikongevallen. Deze duikongevallen kunnen op elk moment plaatsvinden; tijdens de duik, aan de oppervlakte of onderweg naar het restaurant, wees dus op je hoede... Tijdens de cursus ontwikkel je daarnaast een reddingsplan voor een van de duikstekken op Bali.


Na het succesvol afronden van de Rescue en EFR (Emergency First Response) cursus, ontvang je het internationaal erkende PADI Rescue Diver brevet. De PADI Rescue Diver cursus wordt normaal gecombineerd met de EFR cursus. Ben je jonger dan 15 jaar, dan ontvang je het Junior Rescue Diver brevet.

Bespaar jezelf tijd op Bali en doe de theorie via PADI eLearning

Wist je dat je de theorie voor de cursus al vanuit huis kunt doen met PADI eLearning? Dit interactieve, online programma kun je in je eigen tijd en tempo doen en direct mee van start. Je duikcursus in Bali is dan korter en je hoeft geen theorie meer te doen tijdens je vakantie. Lees hier meer over PADI eLearning en schrijf je vandaag nog in.

Wat zit erbij
 • Alle verplichte PADI lesmaterialen
 • Onbeperkt toegang tot de meest up-to-date versie van het digitale PADI boek in de taal van je keuze
 • PADI brevetkosten
 • Huur van duikmateriaal
 • PADI Instructeur
 • Hoteltransfers
 • Lunch, water, snacks & handdoeken
 • Duikverzekering
 • Eventuele kosten voor park-entree

Net als al onze cursussen wordt deze in meerdere talen gegeven, waaronder Nederlands.

Boek je Rescue Diver cursus op Bali vandaag! • facebook
 • twitter
 • google
 • instagram
 • you tube