Haal meer uit je duiken
met Joe's Gone Diving
Dagelijkse duiktrips rond het eiland
Tulamben
Amed
Padang Bay
Candi Dasa
Manta Point
Seraya
Nusa Penida
Menjangan
En nog vele andere
PADI Cursussen van beginner to professional
Discover Scuba Diving
Open Water Duiker
PADI Specialities
Divemaster
Dive Instructeur
Duurzaam Duiken
  PADI Green Star
  Shark Guardian Center
  Support Aquatic Alliance
  Refill Bali Water Station
  Project Aware World Record Holder
Go Pro met Joe
Divemaster
Dive Instructeur
MSDT
Staff Instructeur
javascript

Volg de PADI Open Water Referral duikcursus op Bali

PADI open water eferral cursus Bali

Doe je liever je theorie en zwembadlessen al in je eigen land en je buitenwater-duiken op Bali? Dat kan. Je kunt er voor kiezen om thuis alvast de PADI Open Water referral of verwijzingscursus te volgen. Op Bali hoef je dan alleen nog maar de 4 open water duiken te doen in lekker warm water met fantastisch onderwaterleven.


Diepte: max. 18 m. (max. 12 m. voor 10 and 11 jaar)
Duur: 2 dagen
Voor wie: iedereen die kan zwemmen en gezond is. Minimale leeftijd: 10 jaar voor de Junior Open Water Cursus en 15 jaar voor de Open Water Cursus

Cursusomschrijving

 Je kunt bij elke willekeurig PADI Duikschool terecht. De meeste duikscholen bieden specifieke PADI verwijzingscursussen aan. Geef aan dat je alleen de theorie en zwembadlessen bij hen wilt doen en je de buitenwater-duiken op Bali wilt afronden. Zodra je de theorie en zwembadvaardigheden succesvol hebt gevolgd, krijg je een PADI verwijzingsformulier mee. Dit formulier neem je mee op vakantie en lever je bij Joe’s Gone Diving in.

 Je eerste dag in de oceaan! Je maakt twee duiken op je eerste duikdag. Je herhaalt de duikvaardigheden die je thuis in het zwembad hebt geleerd en leert een paar nieuwe vaardigheden. Natuurlijk draait het niet alleen maar om de vaardigheden, je spendeert ook een groot deel van je tijd aan het duiken op de mooie riffen van Bali. We gaan normaal naar Padang Bay of Tulamben voor onze duiken, beiden mooie duiklocaties.

 Je tweede dag in de oceaan en alweer je laatste twee duiken van je cursus! Net zoals de eerste dag besteed je een deel van je duik aan het herhalen van oefeningen, maar daarnaast heb je ook volop de tijd om de mooie duikstekken te verkennen. Je duikt hoogstwaarschijnlijk op het beroemde USAT Liberty wrak uit de tweede wereldoorlog of in de mooie koraaltuinen bij Padang Bay. Zodra je met succes de tweede dag van je cursus hebt afgerond, ontvang je het PADI Open Water duikbrevet.


Na het succesvol afronden van de PADI Open Water Diver cursus krijg je het PADI Open Water Diver brevet dat wereldwijd erkend is. Met dit brevet kun je overal ter wereld met een gebrevetteerde buddy gaan duiken. Ben je jonger dan 15 jaar, dan krijg je het Junior Open Water brevet. Zodra je je papiertje op zak hebt, ben je er klaar voor om de wijde onderwaterwereld te gaan ontdekken.

Mocht je al een deel van je open water duiken elders gedaan hebben, dan kun je ook ons 1-daags PADI Referral programma volgen. Neem hiervoor s.v.p. contact met ons op.

Wat zit erbij
 • PADI brevetkosten
 • Huur van duikmateriaal
 • PADI Instructeur
 • Hoteltransfers
 • Lunch, water, snacks & handdoeken
 • Duikverzekering
 • Eventuele kosten voor park-entree

We hebben meerdere Nederlands- en Engelstalige duikinstructeurs in dienst. Geef het s.v.p. even van tevoren aan als je een specifieke voorkeur voor een taal hebt.

Wil je meer weten over de PADI Open Water Referral op Bali? Neem dan contact met ons op. • facebook
 • twitter
 • google
 • instagram
 • you tube