Haal meer uit je duiken
met Joe's Gone Diving
Dagelijkse duiktrips rond het eiland
Tulamben
Amed
Padang Bay
Candi Dasa
Manta Point
Seraya
Nusa Penida
Menjangan
En nog vele andere
PADI Cursussen van beginner to professional
Discover Scuba Diving
Open Water Duiker
PADI Specialities
Divemaster
Dive Instructeur
Duurzaam Duiken
  PADI Green Star
  Shark Guardian Center
  Support Aquatic Alliance
  Refill Bali Water Station
  Project Aware World Record Holder
Go Pro met Joe
Divemaster
Dive Instructeur
MSDT
Staff Instructeur
javascript

Haal je PADI Open Water Brevet op Bali

Leer duiken op Bali en ontdek de mooie onderwaterwereld op Bali met Joe’s Gone Diving.Training sessie PADI open water duiker De PADI (Junior) Open Water cursus is wereldwijd het meeste populaire duikprogramma! Je leert basisduikvaardigheden en theorie over het duiken en je maakt ook nog een aantal fantastische duiken in zee op het beroemde USAT Liberty Wrak in Tulamben of de kleurrijke riffen van Padang Bay.


Diepte: max. 18 m. (max. 12 m. voor 10 en 11 jaar)
Duur: 3-4 dagen, 4 duiken
Voor wie: iedereen die kan zwemmen en gezond is. Minimale leeftijd: 10 jaar voor de PADI Junior Open Water Cursus en 15 jaar voor de PADI Open Water Cursus

Cursusomschrijving

 Rond al je theorie thuis af met PADI eLearning. Of haal een boek 1 of 2 dagen voor de start van de cursus op om je alvast in de theorie te verdiepen. Als je het boek ophaalt, krijg je een uitdraai van de herhalingsvragen mee. Het is de bedoeling dat je deze maakt en op de eerste dag van je duikcursus meeneemt. Als je eLearning hebt gedaan, neem dan je uitgeprinte eRecord mee op de eerste dag.

 Als je geen eLearning hebt gedaan, bekijk je in de ochtend de video en maak je quizzes. Heb je wel eLearning gedaan dan begin je wat later en maak je alleen een Quick Review om je kennis te testen. 's Middags gaat iedereen het zwembad in om basisduikvaardigheden te leren. Er zijn 5 zwembadsessies die we achter elkaar doen. Je oefent met duiken, leert hoe je duiken kunt plannen, hoe je problemen onder water kunt oplossen, maar vooral ook hoe leuk duiken is. Mocht iedereen in je groepje eLearning hebben gedaan, dan kan het zijn dat je meteen in de ochtend al naar het zwembad gaat.

 Maak twee duiken in de mooie Bali zee, oefen met je duikvaardigheden en bekijk het onderwaterleven. Je herhaalt de vaardigheden die je dag ervoor in het zwembad hebt geleerd en leert een paar nieuwe vaardigheden. De tweede dag gaan we vaak naar Padang Bay of Tulamben voor de duiken, beide erg mooie duiklocaties. Mocht je geen eLearning hebben gedaan en nog theorie af moeten ronden, dan doe je dit vandaag ook.

 De twee laatste duiken in de zee voor je duikbrevet! Vandaag herhaal je weer wat vaardigheden en oefen je verder met duiken. Maar bovenal geniet je van al het moois onder water bij het beroemde USAT Liberty Wrak in Tulamben of op de kleurrijke riffen bij Padang Bay. Als je alle theorie en duiken met succes hebt afgerond, ben je aan het einde van de dag in het bezit van het felbegeerde PADI Open Water brevet.


Na het succesvol afronden van de PADI Open Water Diver cursus krijg je het PADI Open Water Diver brevet dat wereldwijd erkend is. Met dit brevet kun je overal ter wereld met een gebrevetteerde buddy gaan duiken. Ben je jonger dan 15 jaar, dan krijg je het Junior Open Water brevet.

Bespaar jezelf tijd op Bali en doe de theorie via PADI eLearning

Wist je dat je de theorie voor je cursus al vanuit huis kunt doen met PADI eLearning? Dit interactieve, online programma kun je in je eigen tijd en tempo doen en direct mee van start. Je duikcursus in Bali is dan korter en je hoeft geen theorie meer te doen tijdens je vakantie. Lees hier meer over PADI eLearning en schrijf je vandaag nog in.

Wat zit erbij
 • Alle verplichte PADI lesmaterialen
 • Onbeperkt toegang tot de meest up-to-date versie van het digitale PADI boek in de taal van je keuze
 • PADI brevetkosten
 • Huur van duikmateriaal
 • PADI Instructeur
 • Hoteltransfers
 • Lunch, water, snacks & handdoeken
 • Duikverzekering
 • Eventuele kosten voor park-entree

We hebben meerdere Nederlands- en Engelstalige duikinstructeurs in dienst. Geef het s.v.p. even van tevoren aan als je een specifieke voorkeur voor een taal hebt.

Boek vandaag nog je PADI Open Water Diver cursus! • facebook
 • twitter
 • google
 • instagram
 • you tube