Haal meer uit je duiken
met Joe's Gone Diving
Dagelijkse duiktrips rond het eiland
Tulamben
Amed
Padang Bay
Candi Dasa
Manta Point
Seraya
Nusa Penida
Menjangan
En nog vele andere
PADI Cursussen van beginner to professional
Discover Scuba Diving
Open Water Duiker
PADI Specialities
Divemaster
Dive Instructeur
Duurzaam Duiken
  PADI Green Star
  Shark Guardian Center
  Support Aquatic Alliance
  Refill Bali Water Station
  Project Aware World Record Holder
Go Pro met Joe
Divemaster
Dive Instructeur
MSDT
Staff Instructeur
javascript

Leer lesgeven in de populairste PADI Specialties op Bali

Wil je graag een stap verder met je duikavontuur en leren hoe je les kunt geven in PADI duik-specialties? Joe’s Gone Diving Bali biedt je een variëteit aan duik-specialties om uit te kiezen. Je kunt voor 1 PADI Specialty kiezen of voor ons pakket met 5 duikspecialties gaan als voorbereiding op Master Scuba Diver Trainer. PADi MSDT training op Bali Als je duikspecialties kunt geven, wordt je duikcarrière interessanter en word jij interessanter voor potentiële werkgevers. We hebben de populairste cursussen voor je geselecteerd.

Door je een of meerdere PADI Specialty Instructeurscursussen bij je Course Director te doen, leer je niet alleen de vereisten voor het geven van elke cursus, maar ook hoe je een veilige, leuke en professionele cursus kunt geven.

Voor wie

Je moet minimaal PADI Open Water Scuba Instructor zijn om aan de PADI Specialty Instructeurscursussen mee te doen. Voor de PADI Enriched Air Instructeur Specialty moet je daarnaast ook enriched air (nitrox) duiker zijn. Geen nitrox duikbrevet? Geen probleem, je kunt de cursus binnen een halve dag afronden.

Cursusoverzicht

We hebben die PADI specialties voor je geselecteerd waar de meeste vraag naar is. Kies uit Enriched Air (Nitrox), Wreck Diver, Deep Diver, Night diver, Fish ID, Search and Recovery, O2 provider, Diving Against Debris, Drift Diver en Sidemount of volg ze allemaal. Leer de vereisten, oefen de belangrijkste vaardigheden voor elke specialty en krijg tips over de aanpak van de cursus zodat je een veilige en inspirerende training kunt geven.

5 Duikinstructeur Specialties in 1 (MSDT-prep)

Voor ons 3-daagse MSDT-Prep programma hebben we de PADI specialties geselecteerd die het populairst zijn. De meest gegeven PADI Specialty is zonder enige twijfel enriched air (of nitrox). Daarom krijg je die er al standaard bij als je bij ons je IDC & EFR-instructeurs opleiding volgt. Met deze specialty leer je hoe je duikers kunt leren veilig met nitrox te duiken. De andere 4 specialties uit ons MSDT-Prep programma zijn wrakduiken, nachtduiken, diepduiken en AWARE Shark Conservation.

Leer hoe je in speciale technieken kunt lesgeven die nodig zijn voor het verkennen van wrakken. Met het beroemde USAT Liberty uit de tweede wereldoorlog op onze stoep, mag de PADI Wreck Diver Specialty niet echt op je lijstje missen. Of wat denk je van het lesgeven in nachtduiken, diepduiken of de bescherming van haaien en duikers die vaardigheden leren die ze nodig hebben om het meeste uit hun duikervaringen te halen. Met uitzondering van de nitrox specialty, maak je voor alle specialties duiken op de mooie duikstekken op Bali. De nitrox specialty bestaat alleen uit theorie. Volop keuze dus om je duikcarrière nog uitdagender te maken.

Met deze 5 specialties op zak, kun je de status van Master Scuba Diver Trainer (MSDT) aanvragen zodra je 25 duikers gecertificeerd hebt. Je overnacht in Tulamben en hebt dus de kans om het wereldberoemde USAT Liberty overdag en ‘s nachts te ervaren. Een bijzondere ervaring! Dit programma wordt direct na de PADI Instructor Exams ingepland, dus je kunt hier direct mee verder gaan. Niet genoeg tijd? Neem dan contact met ons op voor andere startdata.

Er klaar voor om PADI Specialty Duikinstructeur te worden? Boek je enkele cursus of je MSDT-prep cursus nu meteen.  • facebook
  • twitter
  • google
  • instagram
  • you tube