Haal meer uit je duiken
met Joe's Gone Diving
Dagelijkse duiktrips rond het eiland
Tulamben
Amed
Padang Bay
Candi Dasa
Manta Point
Seraya
Nusa Penida
Menjangan
En nog vele andere
PADI Cursussen van beginner to professional
Discover Scuba Diving
Open Water Duiker
PADI Specialities
Divemaster
Dive Instructeur
Duurzaam Duiken
  PADI Green Star
  Shark Guardian Center
  Support Aquatic Alliance
  Refill Bali Water Station
  Project Aware World Record Holder
Go Pro met Joe
Divemaster
Dive Instructeur
MSDT
Staff Instructeur
javascript

Leer goede onderwaterfoto’s te maken met de Digitale Onderwaterfotografie-cursus

Onderwaterfotografie is een van de meest gevraagde PADI specialties en met de opkomst van de digitale onderwaterfotografie is het alleen maar gemakkelijker en leuker geworden. PADI digitale onderwaterfotografie cursus op Bali Met de PADI cursus voor Digitale Onderwaterfotografie kun je snel aan de slag met je digitale camera. Of je nu een compact camera of een spiegelreflex gebruikt. De duiken op Bali zitten vol met fotomomenten, dus het is een fantastische plek om met een digitale onderwatercamera te leren omgaan.


Diepte: afhankelijk van certificeringsniveau
Duur: 1 dag, 2 duiken
Voor wie: minimaal in het bezit van het PADI Open Water Diver duikbrevet (of een vergelijkbaar basisbrevet van een andere organisatie). Minimum leeftijd: 10 jaar

Cursusomschrijving

 In deze 1-daagse cursus, leer je hoe je de beste onderwatercamera en -behuizing kunt selecteren, hoe je je camera moet voorbereiden, de basistechnieken voor onderwaterfotografie en het maken van de perfecte onderwaterfoto’s.

Voor deze cursus heb je twee opties voor je theorie. Of je doet deze in Bali of je doet deze van tevoren al thuis online via PADI eLearning. Door gebruik te maken van PADI eLearning kun je nu al beginnen met je duikplezier en in je eigen tijd en tempo de theorie doen. Als je de theorie hier op Bali wilt doen, kom dan voor de start van de cursus een boek ophalen om te bestuderen en de herhalingsvragen voor te bereiden. De instructeur neemt deze met je door tijdens de cursus. Er is geen examen voor de PADI Digitale Onderwaterfotografie-cursus.

Voor het praktische gedeelte maak je 2 duiken op de mooie riffen die Bali te bieden heeft. Gedurende de duiken oefen je met het gebruik van de camera. Na afloop van de duiken bespreek je de foto’s samen met de instructeur en krijg je tips voor mogelijke verbeteringen.


Na het succesvol afronden van de cursus krijg je het PADI Digital Underwater Photography speciality brevet. Deze Specialty telt ook mee voor je Master Scuba Diver Rating en kan als adventureduik meetellen voor je PADI Advanced Open Water cursus.

Bespaar jezelf tijd op Bali en doe de theorie via PADI eLearning

Wist je dat je de theorie voor de cursus al vanuit huis kunt doen met PADI eLearning? Dit interactieve, online programma kun je in je eigen tijd en tempo doen en direct mee van start. Je duikcursus in Bali is dan korter en je hoeft geen theorie meer te doen tijdens je vakantie. Lees hier meer over PADI eLearning en schrijf je vandaag nog in.


Wat zit erbij
 • Alle verplichte PADI lesmaterialen
 • PADI duikbrevet
 • Huur van duikmateriaal
 • PADI Instructeur
 • Hoteltransfers
 • Lunch, water, snacks & handdoeken
 • Duikverzekering
 • Eventuele kosten voor park-entree

Boek je PADI specialty cursus in Bali nu!

Meer Specialties? Vergeet ook niet ons Specialty Junkie pakket te bekijken. • facebook
 • twitter
 • google
 • instagram
 • you tube