Haal meer uit je duiken
met Joe's Gone Diving
Dagelijkse duiktrips rond het eiland
Tulamben
Amed
Padang Bay
Candi Dasa
Manta Point
Seraya
Nusa Penida
Menjangan
En nog vele andere
PADI Cursussen van beginner to professional
Discover Scuba Diving
Open Water Duiker
PADI Specialities
Divemaster
Dive Instructeur
Duurzaam Duiken
  PADI Green Star
  Shark Guardian Center
  Support Aquatic Alliance
  Refill Bali Water Station
  Project Aware World Record Holder
Go Pro met Joe
Divemaster
Dive Instructeur
MSDT
Staff Instructeur
javascript

Verbeter je duikvaardigheden met de PADI Advanced duikcursus op Bali

Ontdekken, plezier, nieuwe ervaringen met duiken op doen. Daar draait het om bij de PADI Advanced Open Water duikcursus bij Joe’s Gone Diving op Bali. combineer je PADI Open water en PADI advanced cursus op BAli En nee, je hoeft niet “advanced” te zijn om deze cursus te volgen. De cursus is zo ontwikkeld dat je deze direct na je PADI Open Water cursus duiken kunt doen. De Advanced Open Water Diver cursus helpt je bij het opbouwen van je zelfvertrouwen onder water en breidt je duikvaardigheden uit. Dit is een ideale manier om meer ervaring met duiken op te doen terwijl je onder de supervisie van een PADI instructeur je kennis over duiken verbreedt.


Diepte: max. 30 m.
Duur: 2 dagen, 5 duiken
Voor wie: minimaal PADI Open Water Diver duikbrevet (of een vergelijkbaar basisbrevet van een andere organisatie). Minimum leeftijd: 15 jaar (12 jaar voor het Junior Advanced Open Water Diver brevet)


Cursusomschrijving

 Net zoals bij elke PADI cursus bestaat je cursus uit een theorie- en een praktijkgedeelte. Voor je theorie kun je of het boek hier op Bali bestuderen of alvast van te voren thuis aan de slag via eLearning. Mocht je ervoor kiezen om op Bali aan de hand van het boek te studeren, probeer dan voor de start van je cursus langs te komen om het boek op te halen, zodat je alvast met de voorbereidingen kunt beginnen. Je hoeft geen DVD te bekijken of een examen te maken, dus je hoeft het klaslokaal hier op Bali niet meer in!

In het praktijkgedeelte breid je je duikvaardigheden uit door 5 adventure duiken te maken verdeeld over 2 dagen. Je duikt op enkele van de beste duikspots op Bali. Normaal duik je een dag op het beroemde USAT Libery wrak in Tulamben en een dag op de gevarieerde duikstekken bij Padang Bay.

Twee van de vijf adventure duiken zijn verplicht: onderwaternavigatie en diepduiken (maximaal 30 meter diep).

Je kunt voor je overige adventure-duiken kiezen uit de volgende opties:

Je kiest gewoon wat jij leuk vindt!


Na het succesvol afronden van de cursus krijg je het PADI Advanced Open Water Diver brevet dat wereldwijd erkend is. Mocht je jonger dan 15 jaar zijn, dan krijg je het Junior Advanced Open Water brevet. Met je brevet kun je wereldwijd terecht en kun je weer een hele reeks nieuwe duikervaringen opdoen.

TIP: Combineer je Advanced met de Enriched Air Diver Specialty en krijg US$25 korting op je cursus.

Bespaar jezelf tijd op Bali en doe de theorie via PADI eLearning

Wist je dat je de theorie voor de cursus al vanuit huis kunt doen met PADI eLearning? Dit interactieve, online programma kun je in je eigen tijd en tempo doen en direct mee van start. Je duikcursus in Bali is dan korter en je hoeft geen theorie meer te doen tijdens je vakantie. Lees hier meer over PADI eLearning en schrijf je vandaag nog in.

Wat zit erbij
 • Alle verplichte PADI lesmaterialen
 • Onbeperkt toegang tot de meest up-to-date versie van het digitale PADI boek in de taal van je keuze
 • PADI brevetkosten
 • Huur van duikmateriaal
 • PADI Instructeur
 • Hoteltransfers
 • Lunch, water, snacks & handdoeken
 • Duikverzekering
 • Eventuele kosten voor park-entree

* De verrijkte lucht adventureduik kan het beste gecombineerd worden met de Verrijkte lucht Specialty zodat je er ook in de toekomst mee kunt duiken. Kies je alleen voor de adventureduik, dan zijn er meerkosten van toepassing voor het boek.

Net als al onze cursussen wordt deze in meerdere talen gegeven, waaronder Nederlands.

Boek je PADI Advanced Open Water Diver cursus op Bali vandaag. • facebook
 • twitter
 • google
 • instagram
 • you tube