Haal meer uit je duiken
met Joe's Gone Diving
Dagelijkse duiktrips rond het eiland
Tulamben
Amed
Padang Bay
Candi Dasa
Manta Point
Seraya
Nusa Penida
Menjangan
En nog vele andere
PADI Cursussen van beginner to professional
Discover Scuba Diving
Open Water Duiker
PADI Specialities
Divemaster
Dive Instructeur
Duurzaam Duiken
  PADI Green Star
  Shark Guardian Center
  Support Aquatic Alliance
  Refill Bali Water Station
  Project Aware World Record Holder
Go Pro met Joe
Divemaster
Dive Instructeur
MSDT
Staff Instructeur
javascript

Ervaren duikpersoneel

Alle PADI cursussen bij Joe’s Gone Diving op Bali worden door ervaren PADI instructeurs gegeven. Ze hebben allemaal zeer veel duikervaring op verschillende plekken in de wereld en spreken meerdere talen. De cursussen worden dan ook onder meer in het Nederlands gegeven. Voorkeur voor een bepaalde taal? Laat het ons dan even weten.

Wij werken daarnaast met ervaren duikgidsen voor onze begeleide duiken. Onze duikgidsen zijn expert in het ontdekken van bijzondere diersoorten. Bovendien kennen zij de zee rondom Bali als geen ander, wat vooral van belang is bij de gevorderde duikstekken.

Imam Master Scuba DIver Trainer

Catur

PADI Instructeur

Catur werkt als sinds 2010 in de duikindustrie in Bali. Hij komt oorspronkelijk uit Nusa Lembongan en kent de duikstekken rondom Nusa Penida als geen ander. Hij is een erg geduldige instructeur. Duiken en het onderwaterleven zijn zijn passie en hij staat er altijd klaar voor om je duikervaring op Bali uitzonderlijk te maken.

"The entire staff was friendly and knowledgable and were very conscience of safety when diving. They made me feel like I had known them for a long time and made my diving experience in Bali very memorable."

Feby PADI instructeur

Feby

PADI MSDT

Feby Rotty “Mandarinfish” is eveneens PADI Duikinstructeur. Ze komt uit Sulawesi en studeerde Underwater Eco Tourism aan de hogeschool van Manado. Ze heeft over heel Indonesië gedoken en heeft al heel wat uren onder water op Bali doorgebracht. Eby is altijd in voor een geintje boven water en heel geduldig onder water.

"The next morning I met my instructor Eby. I knew from the moment I saw her butterfly necklace it was meant to be. "

Ethel PADI instructor

Ethel

PADI MSDT

Ethel is een van onze PADI Duikinstructeurs. Hij is een enthousiaste duikgids en instructeur met een grote passie voor duiken. Het zal altijd zijn uiterste best om het meest bijzondere onderwaterleven te spotten. Hij heeft veel duikervaring in Indonesië, o.a. op Bali. Hij komt oorspronkelijk uit Sulawesi en heeft Underwater Eco Tourism gestudeerd in Manado.

"The diving safari was the best, our guide Ethel knew everything to spot, great work!"

Julliet PADI Divemaster

Julliet

PADI MSDT

Julliet is PADI Divemaster en komt oorspronkelijk uit Manado in Sulawesi. Julliet duikt inmiddels al een aantal jaar op Bali en is erg goed in het spotten van visleven. Je kunt haar gemakkelijk herkennen aan haar grote glimlach.

"Juliet was my guide for 3 of the 4 days, and she has eagle ray eyes. She has an uncanny ability to find things most would miss."

Markus PADI Course Director

Markus

PADI Course Director

Markus komt uit Oostenrijk en is een PADI Course Director. Hij spreekt Duits, Engels en Spaans en is een gepassioneerde duikinstructeur. Hij geeft les in vele verschillende PADI specialities en geeft onze instructeursopleidingen, de perfecte persoon dus voor al je vragen over PADI cursussen.

"Everything was top notch with a great staff with an incredible range of languages."

Ade receptioniste Joe's Gone Diving

Ade

Receptioniste

Ade is ook receptioniste en helpt je graag bij al je vragen. Of het nu om je ophaaltijd gaat of tips voor goede accommodatie, bezienswaardigheden of lekkere restaurantjes. Ze staat je altijd met een glimlach te woord.

"Even back at the main office, all of the staff were incredibly friendly and helpful."

Kyle PADI MSDT

Kyle

PADI MSDT

Kyle komt uit Canada en is een van de PADI Master Scuba Diver Trainers bij Joe’s Gone Diving. Hij is dol op onderwaterfotografie en wrakduiken, dus als je interesse hebt in een van deze PADI Specialties, praat dan zeker eens met hem. Hij is nu al geruime tijd op Bali en kent de duikstekken erg goed. Als hij niet aan het duiken is, vind je hem vaak op een surfbord.

"My instructor Kyle was the most patient, kind, helpful and encouraging teacher."

Fitri

Receptioniste

Fitri, een onze receptionistes die al praktisch vanaf het begin bij Joe’s Gone Diving werkt. Ze helpt je graag bij al je vragen. Of het nu om duiken gaat of tips voor goede accommodatie, bezienswaardigheden of lekkere restaurantjes.

"Fitri's smile is contagious."

Elvis equipment Joe's Gone Diving Bali

Elvis

Duikmateriaal

Elvis werkt in de materiaalruimte van Joe’s Gone Diving. Samen met Komang, zorgt hij er voor dat we altijd volle tanks hebben, spoelt hij al het duikmateriaal (zodat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken) en helpt hij rondom de duikschool. Elvis is een lokale bokskampioen en hij helpt je graag met je duikmateriaal.

"We felt quite spoiled as we are not used to have someone looking after all our gear and have everything ready for each dive."

Komang equipment Joe's Gone Diving Bali

Komang

Duikmateriaal

Komang werkt ook in de materiaalruimte van Joe’s Gone Diving. Samen met Elvis, zorgt hij er voor dat we altijd volle tanks hebben, spoelt hij al het duikmateriaal (zodat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken) en helpt hij rondom de duikschool. Komang komt oorspronkelijk uit Bali en werkt al enige jaren voor ons.

"The gear is nice, clean and all very well maintained. "

Nathalie Operational manager Joe's Gone Diving Bali

Nathalie

Operational Manager

Nathalie komt oorspronkelijk uit Nederland. Ze heeft veel ervaring in de hospitality industrie en heeft in verschillende landen gewerkt. Ze spreekt Nederlands, Engels en Spaans. Ze helpt je graag met al je vragen en je zult haar ongetwijfeld op de duikschool zien als je met ons duikt.

"The overall experience starts with the quick feedback pre-diving by email communication for booking the dive spot and pick up from the hotel. Nathalie has been very efficient and got all sorted out perfectly. "

Jan eigenaar Joe's Gone Diving Bali

Jan

Eigenaar

Jan is een van de eigenaars van Joe’s Gone Diving. Hij is een PADI instructeur en heeft overal ter wereld gedoken. Hij heeft een succesvolle carrière in het bedrijfsleven achtergelaten om zijn passie te volgen en Joe’s Gone Diving te openen. Tegenwoordig spendeert hij meer tijd boven water dan onder water. Hij is dé persoon om al je vragen over duikmateriaal aan te stellen.

"I brought my contact lenses and was advised by the owner he could supply me with a mask that had a prescription in the lens - what a godsend and proof of that little bit extra that gives them a 5star rating. "

Mirjam eigenaar Joe's Gone Diving Bali

Mirjam

Eigenaar

Mirjam heeft samen met Jan Joe’s Gone Diving begin 2011 geopend. Zij is een PADI duikinstructeur en houdt zich tegenwoordig veel bezig met de algehele organisatie op de duikschool. Voordat ze naar Bali vertrok, werkte ze in Nederland en Engeland op het gebied van marketing. Ze geeft je graag advies over duiken, maar ook over Bali, spa’s en restaurants.

"I decided on Joe's based upon previous reviews and the prompt responses I received from Mirjam. Her attentiveness in responding to me was excellent. "

Buttons PR Officer Joe's Gone Diving

Buttons

PR Officer

Onze enthousiaste, jonge beagle hond zal gegarandeerd voor wat extra entertainment op onze duikschool zorgen. Buttons is een lieve hond die altijd blij is als er gezelschap is. Maar mocht je onverhoopt niet zo'n fan van honden zijn, laat het ons dan gewoon even weten.

from our tripadvisor reviews"you cannot go wrong with a shop that has a cuddly pooch like Buttons!!!"  • facebook
  • twitter
  • google
  • instagram
  • you tube