spacerEN Click here for English NL Klik hier voor NederlandsspacerDE Diese Seite auf Deutschspacer
Haal meer uit je duiken op Bali
 GENIET
Geniet van het rijke onderwaterleven op Bali. Bali ligt in de koraaldriehoek van Zuid-Oost Azië. Driekwart van alle koraalsoorten komt er voor en de rijkdom aan vissen is ongeëvenaard. Ontdek duiken op Bali >>
Haal meer uit je duikcursussen op Bali
 ONTDEK
Ontdek de variëteit aan duikstekken die Bali te bieden heeft. Duik op het wereldberoemde Liberty Wreck in Tulamben en bewonder de manta's op
Manta Point. Bekijk alle duikstekken >>
Duik op de beste duikstekken op Bali
 BESCHERM
Bescherm de riffen en het mooie onderwaterleven – only leave bubbles.
Joe’s Gone Diving hecht veel waarde aan het beschermen van de riffen en verantwoord duiken. Ontdek wat jij kunt doen >>
Leer duiken op Bali
 LEER
Leer om te duiken of vervolg je duikopleiding en breidt je duikvaardigheden uit. Joe heeft een breed aanbod aan PADI cursussen om uit te kiezen.  Bekijk onze cursussen >>
Duik rond Bali met Joe's Gone Diving Duiksafari
 RELAX
Relax in ons duikcafé na je duik, op het strand of in een van de vele spa’s die Bali te bieden heeft. Bekijk de zonsondergang onder het genot van een koel biertje. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bekijk onze top 10 tips >>
logo
Google+ Click here to view the Joe's Gone Diving website in English  Click here to view this page in English
Diese Seite auf Deutsch  Diese Seite auf Deutsch
 

Ervaren duikpersoneel

Alle PADI cursussen bij Joe’s Gone Diving op Bali worden door ervaren PADI instructeurs gegeven. Ze hebben allemaal zeer veel duikervaring op verschillende plekken in de wereld. Alle instructeurs bij Joe's Gone Diving spreken meerdere talen. De cursussen worden dan ook ondermeer in het Nederlands gegeven. Voorkeur voor een bepaalde taal? Laat het ons dan even weten.

Wij werken daarnaast met ervaren duikgidsen voor onze begeleide duiken. Onze duikgidsen zijn expert in het ontdekken van bijzondere diersoorten. Bovendien kennen zij de zee rondom Bali als geen ander, wat vooral van belang is bij de gevorderde duikstekken.

Ethel is een van onze PADI Duikinstructeur. Hij is een enthousiaste duikgids en instructeur met een grote passie voor duiken. Het zal altijd zijn uiterste best om het meest bijzondere onderwaterleven te spotten. Hij heeft veel duikervaring in Indonesië, o.a. op Bali. Hij komt oorspronkelijk uit Sulawesi en heeft Underwater Eco Tourism gestudeerd in Manado.

Ezra is PADI Instructeur. Hij heeft veel ervaring met duiken op Bali, en hij kent de duikstekken dus als geen ander. Hij is een goede spotter en staat altijd voor je klaar om je duikervaring zo gemakkelijk mogelijk te maken. Als instructeur is hij zeer geduldig onder water en hij kan in meerdere PADI Specialties lesgeven. Hij heeft Toerisme gestudeerd.

Markus is PADI Staff Instructeur. Hij komt oorspronkelijk uit Oostenrijk en spreekt Duits, Engels en Spaans. Hij heeft een grote passie voor duiken en lesgeven. Hij kan meerdere duikspecialties geven dus als je geinteresseerd bent in het volgen van cursussen vraag hem zeker om advies.

Feby Rotty “Mandarinfish” is eveneens PADI Duikinstructeur. Ze komt uit Sulawesi en studeerde Underwater Eco Tourism aan de hogeschool van Manado. Ze heeft over heel Indonesië gedoken en heeft al heel wat uren onder water op Bali doorgebracht. Eby is altijd in voor een geintje boven water en heel geduldig onder water.

Jenny is PADI Master Scuba Diver Trainer en komt oorspronkelijk uit Engeland. Ze heeft hiervoor als marine bioloog in de Malediven gewerkt. Ze is een enthousiaste instructeur en laat mensen graag kennis maken met de bijzondere onder water wereld. Ze geeft in alle cursussen les inclusief een groot aantal specialties.

Imam werkt sinds 2008 in de duikindustrie in Bali. Hij is een Master Scuba Diver Trainer en is gemakkelijk herkenbaar aan de eeuwige glimlach op zijn gezicht. Hij houdt van duiken en lesgeven en kan je een breed scala van duikspecialties leren, van wrak- en diepduiken, tot stromingsduiken en visidentificatie.

Fitri en Ade, onze receptionistes, helpt je graag bij al je vragen. Of het nu om duiken gaat of tips voor goede accommodatie, bezienswaardigheden of lekkere restaurantjes.

Komang en Elvis werken in het materiaalruimte van Joe’s Gone Diving. Ze zorgen er voor dat we altijd volle tanks hebben, spoelen al het duikmateriaal (zodat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken) en helpen rondom de duikschool. Ze helpen je graag met je duikmateriaal.

Onze enthousiaste, jonge beagle hond zal gegarandeerd voor wat extra entertainment op onze duikschool zorgen. Buttons is een lieve hond die altijd blij is als er gezelschap is. Maar mocht je onverhoopt niet zo'n fan van honden zijn, laat het ons dan gewoon even weten.

Je kunt er in ieder geval verzekerd van zijn dat het gehele Joe’s Gone Diving Team hun best zal doen om er voor te zorgen dat je meer uit je duiken op Bali haalt.

 

 

 

Jan bij Joe's Gone Diving in BaliMirjam bij Joe's Gone Diving in Bali

Ethel PADI Divemaster Joes Gone DivingMarkus at Joe's Gone Diving

Imam - PADI Dive Instrucor on BaliButtons de hond bij Joe's Gone Diving

 

 
Boek vandaag nog je duiken op Bali Boek nu
Boek je PADI cursus of duiken vandaag nog
 

Fitri bij Joe's Gone Diving in Bali

Jenny, dive instructor on BaliEzra, dive guide on Bali

Feby on Bali

 

 
blue line

 

Over Joe

 

Duiken op Bali

 

PADI duikcursussen

 

Go Pro

 

Reisinformatie

 

Contact

 

  Ons verhaal   Duiken met Joe   Cursusoverzicht   Go Pro in Bali   Reizen naar Bali   Stuur een e-mail  
  Faciliteiten   Bali duikstekken   Probeer duiken uit   Dive Master   Accommodatie   Boek nu  
  Ons team   Sanur   Leer duiken   EFR Instructeur   Bali tips   Joe betalen  
  Joes nieuws   Nusa Penida   Scuba Duiker   Duik Instructeur       Contactgegevens  
  Gasten Beoordelingen   Oost-Bali   Open Water Duiker   Speciality Instructeur          
  e-Cards   Noord-West Bali   Referral   Staff Instructeur          
      Tulamben en Kubu   Blijf duiken   IDC Data          
      Duikpakketten   Scuba Review   Prijzen  
Follow Us
Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons op Google+
 
      Duiksafari's   Advanced Open Water        
      Prijslijst   EHBO        
      Fotogalerie   Rescue Diver        
      Onderwater Fotografie   Specialties      
          Zero to Hero              
          Duiken voor kinderen              
          PADI AWARE            
          Prijslijst           [Naar Boven]