Haal meer uit je duiken
met Joe's Gone Diving
Dagelijkse duiktrips rond het eiland
Tulamben
Amed
Padang Bay
Candi Dasa
Manta Point
Seraya
Nusa Penida
Menjangan
En nog vele andere
PADI Cursussen van beginner to professional
Discover Scuba Diving
Open Water Duiker
PADI Specialities
Divemaster
Dive Instructeur
Duurzaam Duiken
  PADI Green Star
  Shark Guardian Center
  Support Aquatic Alliance
  Refill Bali Water Station
  Project Aware World Record Holder
Go Pro met Joe
Divemaster
Dive Instructeur
MSDT
Staff Instructeur
javascript

Joes duiksafari’s: zie het beste van Bali binnen een paar dagen

Duik op de beste duikplekken van Bali met de Joe’s Gone Diving duiksafari’s. Met een duikgids en chauffeur toer je in een mini-bus rond het eiland en verblijf je in accommodatie dicht bij onze favoriete duikstekken op Bali. In slechts een paar dagen kun je op praktisch alle top duikstekken op Bali duiken. Kies voor een kort programma van een paar dagen om op de highlights van Bali te duiken of ga voor een langer duikprogramma om optimaal van de variëteit die Bali biedt te kunnen genieten.

We hebben een paar voorbeeldprogramma’s voor je samengesteld, maar we kunnen natuurlijk ook duiksafari’s op maat voor je maken. Neem gewoon even contact met ons op.


Bali Hi-lites – 6 duiken op 3 verschillende duiklocaties (4D / 3N)

Duik op drie van de mooiste duikplekken van Bali terwijl je in luxe of middenklasse hotels verblijft. Je maakt 6 duiken op drie heel verschillende locaties. Zo maak je wrakduiken, koraalduiken en stromingsduiken. Je doet de volgende duikstekken aan:

Dag 1: We halen je ’s ochtends op in je hotel in het zuiden van Bali en rijden naar Tulamben. Daar duik je op het wereldberoemde USAT Liberty Wrak uit de tweede wereldoorlog en geniet van het mooie koraal en rijke visleven. Een nachtduik is optioneel maar zeker een aanrader. Verblijf in Tulamben.

Dag 2: In de vroege ochtend heb je de mogelijkheid om een vroege ochtendduik te maken in Tulamben wat zeker de moeite waard is. Vervolgens rijden we in de ochtend vanuit Tulamben naar Padang Bay. Eenmaal aangekomen in Padang Bay is het slechts een kort bootritje naar de 7 bijzondere duikstekken daar. Ontdek het mooie koraal en het gevarieerde visleven, van octopussen en sepia’s tot, als je geluk hebt, haaien en schildpadden. En voor de macro-liefhebber, duik op de fantastische muck-duikstekken die Padang Bay te bieden heeft. Verblijf in Sanur.

Dag 3: Vanuit Sanur vertrekken we met de speedboot voor de adembenemende duiken op Nusa Penida en Nusa Lembongan. Bewonder de manta’s of zweef met de stroming langs eindeloze koraalwanden en kleurrijk visleven. En in het juiste seizoen, ga op zoek naar de bijzondere mola mola (de maanvis). Verblijf in Sanur.

Day 4: Uitchecken uit je hotel

Bij de duiksafari zit inbegrepen: 3 nachten accommodatie incl. ontbijt, vervoer, duikgids, 6 duiken, tanks, lood, lunch, snacks, water, handdoeken, en overige bijkomende kosten zoals de entreekosten voor het natuurreservaat. Bekijk de prijslijst


Joe’s Favourite Hang-outs – 10 duiken op 5 verschillende duiklocaties (6D / 5N)

Tijdens deze 6-daagse duiksafari kun je genieten van Joes favoriete duiken op Bali. Een zeer gevarieerde duikvakantie met wandduiken, koraalduiken en wrakduiken. Je krijgt Bali in al haar diversiteit te zien. Je reist rond met een duikgids en chauffeur en verblijft in luxe of middenklasse accommodatie vlakbij de mooiste duikstekken over het gehele eiland. Je maakt de volgende duiken:

Dag 1: We vertrekken ’s ochtends al heel vroeg en rijden naar Pemuteran. Een boottochtje van 30 minuten brengt je naar de schitterende duikstekken rondom het nationale natuurreservaat Menjangan eiland. Geniet van het rijke onderwaterleven en de met koraal bedekte wanden. Verblijf in Lovina.

Dag 2: In de ochtend rijden we naar Tulamben. Duik op het wereldberoemde Liberty Wrak in Tulamben en geniet van het mooie koraal en rijke visleven. Een nachtduik is optioneel maar zeker een aanrader. Verblijf in Tulamben.

Dag 3: Als je wilt kun je in de vroege ochtend een duik maken op een van de duikstekken in Tulamben, een ervaring die je niet wilt missen al betekent het wel dat je vroeg op moet. Niet ver van Tulamben vind je nog een aantal mooie duikstekken bij Amed. Ontdek de variëteit aan duikstekken en het mooie koraal. Goed voor macro, maar we zien ook regelmatig haaien en schildpadden hier.

Day 4: Rijd naar Padang Bay en vaar met een traditionele boot naar de duikstekken. Ontdek het mooie koraal en het gevarieerde visleven, van octopussen en sepia’s tot, als je geluk hebt, haaien en schildpadden. En voor de macro-liefhebber, duik op de fantastische muck-duikstekken die Padang Bay te bieden heeft. Verblijf in Sanur.

Day 5: Vanuit Sanur vertrekken we met de speedboot voor de adembenemende duiken op Nusa Penida en Nusa Lembongan. Bewonder de manta’s of zweef met de stroming langs eindeloze koraalwanden en kleurrijk visleven. En in het juiste seizoen, ga op zoek naar de bijzondere mola mola (de maanvis). Verblijf in Sanur.

Day 6: Uitchecken uit je hotel

Bij de duiksafari zit inbegrepen: 5 nachten accommodatie incl. ontbijt, vervoer, duikgids, 10 duiken, tanks, lood, lunch & snacks, water, handdoeken en overige bijkomende kosten zoals de entreekosten voor het natuurreservaat. Bekijk de prijslijst


Je duiksafari in Bali op maat

Joe’s Favourite Hang-outs en de Bali Hi-lites safari zijn slechts voorbeelden. Je kunt er ook voor kiezen om een programma op maat te laten ontwikkelen. Houd je van macro of ben je een enthousiaste fotograaf, dan kunnen we duikstekken zoals Puri Jati of de Jetty in Padang Bay aan je programma toevoegen. Duiksafaries op maat in Bali

Ben je een zeer gevorderde duiker, dan wil je hoogstwaarschijnlijk de duikstekken Gili Mimpang en Gili Tepekong niet missen. Of wil je heel graag de maanvis zien, dan passen we daar je schema op aan. Het kan ook zijn dat je juist een langere of kortere duiksafari wilt doen, laat het ons gewoon weten en we kunnen een voorstel op maat voor je maken. Stuur ons een e-mail en we ontwikkelen graag je perfecte duiksafari op Bali voor je.


Kies je accommodatie

Voor al onze safari's bieden we 2 verschillende mogelijkheden, afhankelijk van je keuze in accommodatie. Je kunt kiezen uit onze standaard safari of onze de luxe safari. In het geval van de standaard optie verblijf je in een middenklasse hotel. Bij onze de luxe variant, verblijf je in een luxe hotel. Bekijk onze prijslijst voor de tarieven voor onze duiksafari's. 

Boek vandaag nog je duiksafari op Bali!  • facebook
  • twitter
  • google
  • instagram
  • you tube